joi, 26 august 2010

O zi cu de toate











   O zi cu de toate, aşa cum este şi viaţa, a fost aceasta de 26 august. Am pornit cu întristare, pentru ca am fost prezenţi la înmormântarea tatalui Georgianei Dumitrache. Cu o jerbă din partea Clubului Victorioşilor, cu multe gânduri de încurajare pentru Georgiana şi mama ei din parteas tuturor copiilor, adolescenţilor, părinţilor şi bunicilor din clubul nostru. O notă foarte bună pentru Paty, Cristina şi Iuliana care au fost în permanenţă în preajma Georgianei şi care au dovedit că adevărata prietenie nu stă în vorbe frumos meşteşugite şi aruncate pe un colţ de hârtie sau de blog, ci în acţiune. Le felicităm şi le dorim mult bine!

   Mai apoi am muncit la studio, că şi munca face parte din viaţă. Raluca Petre, Radu, Anisia, Raluca Rogojină, Paty, Cristina, Iuliana, Alina şi Andreea Junior au realizat noi şi noi înregistrări, alături de Viorica, Radu-Andrei şi Victor Mihalache şi alături de maestrul de sunet Florin Corlăteanu.

   Dar şi distracţia face parte din apanajul vieţii, aşa că ziua am încheiat-o la petrecerea prilejuită de aniversarea Ralucăi Petre. Atmosfera a fost minunată. Raluca a susţinut un micro-recital, la fel şi Cristina şi Victor. S-a dansat, iar distracţia a fost la cote înalte şi pentru cei mici şi pentru cei mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu