marți, 14 septembrie 2010

ETNO JUNIOR FEST şi ZILELE ZÂMBETULUI DE COPIL





   În zilele de 01, 02 şi 03 octombrie o adevărată Sărbătoare a Copilăriei va cuprinde localităţile Aninoasa şi Târgovişte (judeţul Dâmboviţa) şi Bogaţi (judeţul Argeş). Pe 1 octombrie va avea loc cea de-a III-a ediţie a Etno Junior Fest, primul festival de muzică etno pentru copii şi tineret din România. S-au înscris până la această oră artişti din : Argeş, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Ialomiţa, Neamţ, municipiul Bucureşti şi...Spania. Pentru că nu vrem să îngrădim dreptul nimănui de a participa la o întâlnire a prieteniei şi a bunului-gust şi pentru că am fost întrebaţi dacă mai primim înscrieri...pe ultima sută de metri, anunţăm prelungirea datei de înscriere până pe 20 septembrie. Vă aşteptăm intenţiile de participare la id-ul de mess victormih2005, sau la tel. 0740-643071. 

   Pe 2 octombrie, în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte va fi mare veselie. Vom marca împlinirea a 5 ani de activitate ai Teatrului "Junior", vom cânta şi ne vom bucura alături de componenţii Grupului naţional "Şcoala Micilor Vedete", de cei ai CLUBULUI VICTORIOŞILOR şi alături de toţi invitaţii noştri din ţară şi de peste hotare. Vom lansa cartea şi dublul-album "Prin copii mergi mai departe!"

   Pe 3 octombrie, la Bogaţi, în judeţul Argeş, în cadrul manifestării complexe "Bogaţi la suflet", vom realiza o ediţie "în deplasare" a "Zilelor Zâmbetului de Copil". Apoi, vom petrce alături de: Ilie Roşu, Camelia Conovici, Elisabeta Turcu, Irina Someşan şi Ioana-Modan Cornea în cadrul unui spectacol transmis de Televiziunea Favorit în cadrul emisiunii "Capra Vecinului".

   Vă aşteptăm pe toţi la manifestările noastre şi vă îmbrăţişăm sufletele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu