luni, 4 octombrie 2010

Un mesaj care se constiutie într-o bucurie excepţională




   În urmă cu câteva minute am primit un mesaj din Belgia, de la domnul Florin Dobra, tatăl micuţei Anisia de la Clubul Victorioşilor. Acest mesaj ne dă aripi nouă, celor care încercăm să facem din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor adevărate rampe de lansare naţionale şi internaţionale pentru copiii şi adolescenţii care ne sunt alături. Iată textul: 

Buna seara si bine v-am gasit! Vreau sa va multumesc ptr activitatea dumneavoastra,si sa va spun ca sunt foarte incantat de emisiunile pe care le organizati le urmaresc cu atentie si sunt foarte multumit ca asa pot vedea si eu pe ANISIA si toti copii de acasa ,acesta fiind un lucru foarte mare pentru mine si sa va mai spun ca emisiunea este urmarita de aici din Belgia duminica de mai bine de 6O de ROMANI pe care ii cunosc numai eu. Va multumesc pe aceasta cale si va felicit pentru superba emisiune pe care o aveti! Florin Dobra / Belgia

 Nu avem cuvinte de mulţumire...Iată că mai presus de orice recompensă materială, câteva cuvinte simple pot face adevărate minuni. Vă dorim mult bine şi numai bucurii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu