joi, 31 martie 2011

Continuă suita performanţelor Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor
Victoriile victorioşilor!

O să încep prin a le mulţumi domnului Victor Mihalache şi doamnei Viorica Mihalache, pentru toată încrederea pe care o au în mine şi în colegii mei. Emisiunea de astăzi, 27 martie, am realizat-o împreună cu Patricia şi Andreea Jr., deoarece, domnul Victor Mihalache este plecat la Cernăuţi, în Ucraina, alături de două componente ale grupului naţional Şcoala Micilor Vedete, Diana Şerban şi Viorela Stoian, la Festivalul de muzica uşoară „Vise printre stele”.

Am amintit în emisiune despre premiile pe care eu şi Radu le-am obţinut în Serbia, despre portretele din Adevărul de Seară cu Andreea Antonescu şi Radu Iordache, am povestit despre ziua apei, despre ziua poliţiei şi despre anul voluntariatului şi le-am cântat un sincer „Mulţi ani trăiască” Andreei Gheorghe şi Georgianei Dumitrache, care ieri s-au sărbătorit!
Fiecare victorios s-a desfăşurat aşa cum a simţit! S-a cântat, s-a recitat, s-a dansat! Doamna Vio şi Iuliana ne-au cântat melodia „Un pachet de biscuiţi”, pe versurile lui Adrian Păunescu, un cântec emoţionant, pe care Iuliana l-a interpretat foarte bine!
Am încheiat emisiunea cu cântecele de grup „Primăvara vine din noi”, „Prin copii mergi mai departe”, „Dorule, câine turbat” şi Foaie verde spic de grâu”!

Le mulţumim tuturor celor care nu au plecat din faţa ecranelor timp de 2 ore, le mulţumim părinţilor şi bunicilor pentru răbdarea şi munca depusă şi nu în ultimul rând, profesorilor noştri minunaţi, Victor şi Viorica Mihalache!

Acestea sunt rândurile postate pe blogul ei de Cristina Ilie după emisiunea "Clubul Victorioşilor" de duminică, 27 martie 2011. Ştiu atât de bine ce au de făcut copiii şi tinerii de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, încât se descurcă minunat chiar şi atunci când Victor Mihalache nu este în platou. Asta înseamnă muncă şi perseverenţă. De altfel, în scurt timp, vom avea plăcute surprize pentru spectatorii şi telespectatorii noştri.

Şi tot despre muncă...Am primit o scrisoare de felicitare din partea Asociaţiei de Prietenie România - Cuba, în legătură cu acţiunea pe care am desfăşurat-o astă-vară împreună cu componenţii grupului cubanez "La Colmenita". Şi am primit şi o invitaţie să le întoarcem vizita. Apoi, săptămânile acestea au apărut multe articole în presa scrisă şi cea de pe internet despre componenţii grupurilor noastre. "Adevărul de seară", Sock dâmboviţean, www.infotgv.ro, Impact, Incomod, Libertatea şi alte publicaţii au inserat materiale despre Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor. Zilele acestea este solicitată pentru un interviu Raluca Petre, micuţa care pregăteşte melodii noi, dar care a pornit şi pe calea picturii. Doamna Aurelia Oprea, bunicuţa ei, va fi - de asemenea - prezentă cu un portret în "Adevărul de seară"

Trei micuţe bucureştence ne-au solicitat înscrierea în Clubul Victorioşilor şi vor fi prezente în emisiunea de duminică. De asemenea, cea mai tânără trupă de dansuri ( cu copii cu vârste de 4 şi 5 ani), condusă de Georgiana Lambru, va sosi duminică pentru a-şi face debutul oficial în cadrul emisiunii "Clubul Victorioşilor". Şi nu ne oprim aici. Povestea merge mai departe!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu