sâmbătă, 12 martie 2011

Copiii şi adolescenţii din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor au rostit "Primăvara suntem noi!"
















- spectacolul a fost dedicat memoriei tinerei Ioana Nicolae şi a avut subtitlul " Îngerii mai şi plâng!" -

O dimineaţă superbă a fost cea a zilei de 12 martie 2011. Cu soarele în suflet şi în priviri, copiii şi tinerii componenţi ai Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor, însoţiţi de părinţi, bunici, unchi, mătuşici şi prieteni, au luat cu asalt Muzeul de Istorie al Judeţului Dâmboviţa. Un spectacol de primăvară, tocmai bun de oferit tuturor mamelor, tuturor femeilor, că abia a trecut ziua lor şi de dăruit tuturor celor ce ştiu să fie buni, iubitori şi iertători. Şi a mai fost dedicat acest spectacol memoriei tinerei de numai 15 ani, Ioana Nicolae, fostă elevă a Colegiului Naţional "Constantin Cantacuzino", dispărută în cumplitul accident rutier de săptămâna aceasta. Ioana a fost cu noi la spectacolul de Dragobete, avea zâmbet, avea candoare şi era iubitoare de Artă.

Pe lângă componenţii dâmboviţeni ai trupelor noastre au sosit din Ialomiţa şi Adelina Zamfir şi Diana Şerban. Domnul Mircea Niţă, directorul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa ne-a onorat cu prezenţa. De altfel această instituţie, împreună cu Complexul Naţional Muzeal "Curtea Domnească" din Târgovişte, Primăria Târgovişte şi cu Centrul "Europe Direct" Dâmboviţa ne-au fost parteneri, iar Columna Tv, împreună cu Teatrul "Junior" - organizatori.

S-a cântat mult, s-a recitat, am avut artificii, confetti şi baloane ( pentru că am marcat şi 4 ani de prezenţă neîntreruptă a emisiunii "Clubul Victorioşilor" la Columna Tv.

Au fost multe zâmbete, talent cu carul şi gândurile bune au aşternut covor de primăvară adevărată. Am avut şi o mini-discotecă, şi o mini-şedinţă foto şi o paradă a modei de primăvară pentru copii şi adolescenţi şi emoţii constructive şi multă lumină lăuntrică. Viorica Mihalache a supervizat artistic tot show-ul, Constantin Petrovici a avut în grijă latura tehnică şi pe cea audio-video, Radu Mihalache a dat o importantă mână de ajutor pe linie de sunet şi la...efectele speciale, Cristina Ilie a fost, ca de obicei, redactor muzical şi prezentator alături de Patricia Brojbeanu, iar Victor Mihalache s-a aflat, de acestă dată, la butoane şi acondus spectacolul din umbră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu