marți, 22 martie 2011

Noutăţi






Întâia noutate ar fi aceea că am primit o onorantă invitaţie la Festivalul naţional al Teatrelor de Păpuşi "Trăistuţa cu poveşti" de la Jibou. Mulţumim frumos! Ne dorim să fim acolo cu spectacolul "Puterea Prieteniei", interpretat de actori ai Teatrului "Junior" şi de câţiva componenţi ai "Clubului Victorioşilor".

Un comment deosebit a sosit pe blogul nostru. Vi-l oferim cu drag...

1 comentarii:
Flori spunea...

In trenul de Timisoara am intalnit un baietel,
Radu se numeste si e tare frumusel.
Are un talent aparte, stie cum sa se prezinte,
Ochii spun ca este un baiat cuminte.
Am vazut ca si citeste la cei 5 ani si un pic,
M-a uimit sa il ascult la TV asa de mic.
Cred ca el va deveni un om mare, cunoscut,
Sigur are acest noroc inca de cand s-a nascut.
Domnule profesor, va felicit pentru ceea ce faceti, mult succes in continuare atat pentru Radu cat si pentru intreg clubul victoriosilor.
Cu stima,
Flori
19 martie 2011, 01:19

Mulţumim mult, Flori, şi te mai aşteptăm pe blogul nostru!

Apoi, au apărut în diverse publicaţii, dar şi la posturi de radio şi de televiziune din Serbia ecouri ale Festivalului "Bunavestire", de la Uzdin. Iată câteva dintre ele...

“Buna Vestire”
Scris de Ada Botezan in Cultural / 21.03.2011 / 12:29 | fara comentarii | 9 citiri

Muzeul Memoriei Uzdinului a găzduit sâmbătă, 19 martie, a 12-a ediţie a Concursului de Recitatori “Buna Vestire”. În competiţie s-au înscris 63 de recitatori din Torac, Ecica, Sărcia, Uzdin, Pancevo, Zrenianin din Serbia, precum şi din ţara noastră, de la Târgovişte, Caransebeş, Timişoara, Reşiţa şi Bocşa. Juriul a acordat mai multe premii. La categoria preşcolari premiul întâi l-a obţinut Radu Iordache din Târgovişte. Câştigătorul secţiunii elevilor claselor 1 – 4 este Amelia Băbuţ de la şcoala Generală din Uzdin. Denis Avram din Torac s-a clasat pe locul întâi la competiţia elevilor claselor 5 – 8. La categoria adulţi pe primul loc l-a clasat Cristina Ilie din Târgovişte. În acest concurs au evoluat şi recitatori de poezie în grai. S-au remarcat Trifu Şoşdean din Uzdin, Denis Beica şi Elena Molea din Caransebeş, Sergiu Valentin Radu din Uzdin. Premii speciale au primit Vanesa Georgeta Linţa şi Cornel Mili. Informează corespondentul nostru din Banatul Sârbesc, Vasile Barbu.din Uzdin

- articol de pe site-ul Radio Reşiţa, preluat şi de www.caransebes.net -

În plus, materialul din dreapta paginii blogului nostru, de la Tv Novi Sad.

Şi - după cum ştiţi - noutăţi avem în permanenţă. Nu vă rămâne decât să ne urmăriţi mereu blogul. Vă dorim tot binele din lume, dragi prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu