duminică, 13 martie 2011

Primăvara victoriilor victorioase








O zi de 13 frumoasă şi încăpătoare a fost aceasta...După emisiune am postat pe bloguri şi apoi am plecat la plimbare în pădure. O victorie a fost aceea ca ne-am întâlnit cu o frumuseţe de vulpe. Am fotografiat-o şi apoi ne-am văzut fiecare de ale lui. Noi ( Viorica, Radu şi Victor ) am pornit prin pădure. Am fotografiat un lan de ghiocei, am făcut mişcare şi ne-am destins după munca susţinută din ultimele săptămâni.

Între timp ne sosesc ştiri importante despre victorii...victorioase.

Diana Toplicianu, corespondenta noastră la Londra, ne relatează despre Tudor Day, o manifestare dedicată dinastiei Tudor şi desfăşurată şi în şcoala în care învaţă Diana. Au scris cu pana, s-au îmbrăcat în ţinute ale acelor vremuri, au gătit, s-au jucat de-a vrăjitoarele şi au fost alese cele mai importante două persoane ale acestei reuniuni. Diana a fost desemnată drept cea mai importantă persoană.

Următoarea corespondenţă este din Piatra Neamţ şi o transcriu direct de pe mess...

vesti noi
Denisa Stoian: Viorela, membra a echipajului ( Ruxandra Orcheanu + Viorela Stoian au obtinut locul intai si la faza municipala cu 9,50) care a participat la olimpiada de civica faza judeteana a obtinut locul intai cu nota 9,40 calificandu-se la faza nationala.

Primăvara are semne bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu