duminică, 14 august 2011

Primele două zile ale “Galelor Slagărelor” la Borcea!




















Vineri, 12 august, o echipă reprezentând “Clubul Victorioşilor”, formată din Bianca Moroe, Andreea Grecu, Cristina Ilie şi Victor Mihalache, au ajuns la Borcea, în judeţul Călăraşi.

Spectacolul a început în jurul orei 18.00 la scena mică, unde s-au desfăşurat concursuri de joacă, momente de animaţie şi şedinţe de face-painting. Totul s-a mutat mai apoi la scena mare, acolo unde, primii care au urcat pe scenă au fost componenţii ansamblului Borcea, urmaţi de Bianca Moroe, Claudia Ghiţulescu şi trupa “Sânzienele”, Cristina Ilie, Alin, DJ Deli şi Proconsul.

Ziua de sâmbătă a început tot la scena mică unde picturile pe faţă şi fotografiile printate pe moment au avut cel mai mare succes. La scena mare s-a dat startul cu premierea copiilor cu rezultate excelente la competiţiile sportive. Pe covorul roşu au urcat apoi: Constantin Enceanu, Liliana Giba, Ion Arthur şi trupa “Românaşii”, Raluca şi Denisa (Bambi), care au susţinut un recital extraordinar, iar seara a fost încheiată cu o discotecă în aer liber mixată de DJ Deli şi întreţinută de Victor Mihalache.

Urmează încă două seri de distracţie maximă la Borcea! Vă vom relata şi posta gânduri şi fotografii din ambele zile!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu