duminică, 16 octombrie 2011

O NOUĂ EDIŢIE A EMISIUNII CLUBUL VICTORIOŞILOR!


Îmbrăcaţi deja cu haine groase, dar cu sufletele întotdeauna luminoase, victorioşii au ajuns şi astăzi la Columna Tv pentru a realiza o nouă ediţie a emisiunii Clubul Victorioşilor.

Ruxi, Mirela, Medeea, Anisia, Maria, Raluca Petre, Radu, Elena, Andreea Cătălina, Corina, Denisa, Nicoleta, Laura şi Raluca Rogojină, toţi intervievaţi de co-prezentatorii emisiunii, Andreea şi Cosmin, ajutaţi de Cristina Ilie şi îndrumaţi de doamna Viorica Mihalache(de undeva din spatele camerelor) şi de domnul Victor Mihalache(tocmai de la Vulcan, judeţul Hunedoara), au fost astăzi plini de energie şi cu soare pe chip.

Au fost nelipsite rubricile(de ştiinţă, curiozităţi şi vorbe de duh) pregătite cu grijă de Cosmin şi Andreea, poeziile alese pe care cei mici le-au recitat cu atenţie şi cântecele interpretate de aceiaşi victorioşi mai mici sau mai mari.

Felicitări micuţilor pentru trenuleţele şi horiţele realizate din iniţiative proprii în timpul melodiilor!

Într-o atmosferă plăcută şi plină de bună dispoziţie, emisiunea nu putea să fie decât una foarte reuşită, iar fotografiile(realizate de doamna Viorica) demonstrează aceasta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu