luni, 3 octombrie 2011

Postarea cu numărul 300 de pe acest blog este una cu noroc: Raluca Petre a obţinut menţiune la Festivalul Internaţional "Volare"




Ne aflăm la postarea cu numărul 300 pe acest blog şi ne spunem "Multe înainte!". Avem şi o veste bună cu această ocazie: Raluca Petre a obţinut o importantă menţiune în cadrul secţiunii "Interpretare" a Festivalului Internaţional "Volare". Şi spunem importantă în contextul în care doi membri ai juriului şi-au acordat nonşalant două premii judecînd, probabil, după zicerea " Nu-i aşa că sunt frumoase creaţiile noastre?". Ruşinos, dar "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul!", vorba lui Mircea Badea. Păcat de eforturile Asociaţiei "Star" şi, cu precădere, ale minunatei familii Stoian...Festivalul "Volare" părea a fi o oază a bunei-cuviinţe, dar un asemenea gest venit din partea unor oameni care nu se mulţumesc cu onoarea de a face parte dintr-un juriu şi îşi înscriu şi melodii în concurs, descalifică munca de un an a organizatorilor.

Felicitări Raluca! Performanţa ta este cu atât mai mare cu cât ai avut de luptat cu "sistemul" cel bine pus la punct al mafiei festivalurilor pentru copii!

Felicitări şi Cristinei Ilie, cea care s-a achitat cu brio de dificila sarcină de prezentatoare a unei întâlniri de asemenea importanţă! Laura Stăncescu a fost, de asemenea, o prezenţă utilă şi minunată în cadrul sesiunilor de divertisment. Spectacolul de gală a fost transmis în direct de Radio Iaşi, atît audio, cît şi video, pe sesiunea de transmisiuni în direct. Tot la categoria victorii înscriem şi reluarea al Antena 1 a emisiunii "Comanda la mine!" în care gazdă a fost familia Cristinei Ilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu