miercuri, 2 noiembrie 2011

Noutăţi de ultimă oră la Zilele Culturii în Aninoasa ( ediţia a IX-a ) – 03 – 06 noiembrie 2011





Pentru prima oară în mediul rural, Zilele Culturii în Aninoasa găzduiesc şi Zilele Culturii Cubaneze. În colaborare cu Ambasada Republicii Cuba la Bucureşti şi cu Asociaţia de prietenie România – Cuba „Jose Marti” din Târgovişte, Primăria Aninoasa va organiza o expoziţie de pictură reprezentând Havana şi va proiecta un film documentar cubanez. Cu această ocazie va fi prezentă la Aninoasa Excelenţa Sa Marta Caridad Fajardo Palet. ambasador al Republicii Cuba la Bucureşti , care, împreună cu domnul Ion Hotinceanu, preşedintele Asociaţiei de prietenie România – Cuba, va înmâna diplome de excelenţă primarului Aninoasei, Constantin Maricescu şi poetului Victor Mihalache, organizatorii manifestărilor de la Aninoasa. Vor mai sosi la Aninoasa, de asemenea, reprezentanţi ai Ambasadei Republicii Venezuela la Bucureşti.

Cel mai mare goblen din ţară la fi expus la Aninoasa. El îl reprezintă pe Michael Jackson şi a fost realizat de un artist amator din Focşani. Todică Petre va povesti istoria acestui goblen demn de Cartea Recordurilor în cadrul Festivalului Primarilor Artişti.

O delegaţie a Primăriei Comunei Solarino , provincia Siracusa – Sicilia ( Italia ), comună înfrăţită cu Aninoasa, va sosi joi, 03 noiembrie. Primirea oficială va fi realizată la ora 16,oo, la Primăria Aninoasa, prilej cu care va avea loc şi o conferinţă de presă.

Vă invităm să ne fiţi alături şi vă dorim mult bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu