joi, 8 martie 2012

Aniversare



5 ani de performanţe! 5 ani de împliniri!

   „Şcoala Micilor Vedete” şi emisiunea de televiziune „Clubul Victorioşilor” aniverseaza 5 ani de existenţă

·       Sute de copii şi adolescenţi au activat, sau activează, în aceste grupări
·       Zeci de premii naţionale sau internaţionale au răsplătit evoluţiile lor de excepţie
·       Mai bine de 250 de ediţii ale emisiunii „Clubul Victorioşilor” au fost realizate şi difuzate la Columna Tv Târgovişte
·       Spectacolul aniversar va avea loc sâmbătă, 10 martie, de la ora 10,oo, la Muzeul de Artă din Târgovişte

În luna februarie a anului 2007 a luat fiinţă pe lângă Teatrul „Junior” din Tîrgovişte „Şcoala Micilor Vedete”. A pornit la drum cu 25 de copii simpatici şi talentaţi. Şi tot atunci a fost iniţiată şi emisiunea „Clubul Victorioşilor” la Columna Tv, tocmai pentru ca micuţii artişti să aibă unde etala rodul muncii lor. Victor Mihalache este cel ce a gândit aceste adevărate tribune ale spiritului liber şi ale zâmbetului de copilărie. I-au fost alături la începuturi: Viorica Mihalache ( instructor muzical ), Alina Dumbravă, Mimi Grigore şi Georgiana Lambru ( dans ), Lucian Grigorescu şi George Coandă ( bune maniere), Costin Butăroiu ( actorie ), Mariana Ionescu ( muzică ) şi Constantin Petrovici. Au urmat ani de muncă şi de realizări deosebite: două albume muzicale ( un dublu cd – „Prin copii mergi mai departe” şi cd-ul „Iarna a sosit din nou” ), sute de spectacole în judeţul Dâmboviţa şi în ţară, prcum şi în Serbia, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova., numeroase premii la festivaluri din ţară şi de peste hotare şi peste 250 de emisiuni „Clubul Victorioşilor”. Mai multe expediţii şi deplasări, şedinţe foto, prezenţe în studiouri de radio şi televiziune naţionale şi în pagini de ziare şi reviste au completat agenda acestor 5 ani. Părinţii şi bunicii copiilor şi adolescenţilor din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor au contribuit din plin la formarea acestora şi la progresul acestor grupuri.
   Pentru a marca aniversarea a 5 ani de activitate, sâmbătă, 10 martie, de la ora 10,oo, va avea loc un spectacol de nota 10 la Muzeul de Artă din Târgovişte. Cu acest prilej vor fi înmânate diplome, vor fi rostite scurte alocuţiuni şi se va cânta şi dansa. Cu toţii sunteţi aşteptaţi pentru a rosti „La mulţi ani Şcoala Micilor Vedete! La mulţi ani, Clubul Victorioşilor!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu