vineri, 31 august 2012

Un eveniment monden fără precedent în Dâmboviţa:


Lansarea filmului „Creanga de Aur”, realizat de Clubul Victorioşilor

  • Limuzină, covor roşu, tort personalizat, diplome şi trofee au răsplătit munca tinerilor şi foarte tinerilor actori
  • Avanpremiera oficială a filmului a reunit mai bine de 150 de spectatori la Arenele „Junior” din Târgovişte

Îmbrăcaţi de gală şi sclipind de frumuseţe, cei 24 de actori cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani ai filmului „Creanga de Aur” au fost teribil de emoţionaţi când a sosit limuzina pentru a-i conduce la Casa Sindicatelor din Târgovişte. S-a ciocnit şampanie pentru copii, iar drumul a fost încărcat de emoţie şi de firească mândrie. La destinaţie au fost întâmpinaţi cu foarte multe aplauze şi cu flori de părinţi, bunici, prieteni şi spectatori sosiţi la marea lansare. Au păşit. apoi, pe covorul „roşu”, unde au făcut multe fotografii în faţa mash-ului cu afişul filmului.




Sala Arenelor „Junior” a devenit neîncăpătoare în faţa afluenţei spectatorilor. Dar atmosfera a fost una pe care şi-ar dori-o orice realizator de film din lume: cu aplauze la finele fiecărei scene, cu cântatul odată cu actorii, cu emoţiile micuţilor la fiecare nouă apariţie proprie pe ecran. La încheierea vizionării s-a aplaudat în picioare vreme de mai multe minute. Apoi au fost premiaţi toţi protagoniştii şi realizatorii, după care a fost adus, străjuit de artificii, superbul tort personalizat. A urmat un „cocktail” şi discuţiile de după lansare. Şedinţele foto au fost, de asemenea, la ordinea zilei.
De remarcat este faptul că, pe lângă micuţii artişti dâmboviţeni, din distribuţia filmului fac parte şi „victorioşi” din judeţele Ialomiţa şi Caraş Severin, precum şi Kornel Mili ( 10 ani ) din Torac – Voivodina ( Serbia ). Muzica filmului este originală ân totalitate şi este semnată Radu Mihalache. Scenariul şi regia îi aparţin lui Victor Mihalache, cel care a fost şi maestru de ceremonii pentru evenimentul lansării filmului. A fost o „întâmplare” mondenă cum încă nu s-a mai făcut în Târgovişte şi în judeţul Dâmboviţa. Şi este primul film artistic pentru copii produs în România după mulţi ani de „secetă” în domeniu.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu