joi, 20 septembrie 2012

Proiecte "victorioase", multe şi nu mărunte

Aşa cum deja ne-am obişnuit cu toţii, "Clubul Victorioşilor" este grupul care primeşte foarte multe invitaţii la diferite evenimente, emisiuni, spectacole, atât în toată ţara, cât şi în afara ei!
În acest sfârşit de săptămână, "victorioşii" se "împart" pe echipe pentru a putea fi prezenţi deodată la mai multe dintre proiectele în curs.
Cu Victor Mihalache "în frunte", talentaţii Maria şi Cosmin Chivulescu, Andreea Antonescu, Eric şi Alexandra Negru, însoţiţi de părinţii lor, pleacă în această seară ( 20 septembrie 2012 ) spre Jibou, judeţul Sălaj, pentru a participa la Festivalul de Umor "Cucuruz, mălai de toamnă" !
În acelaşi timp, dar în Târgovişte, vineri, 21 septembrie, de la ora 16:00, ceilalţi "victorioşi" se întâlnesc la repetiţiile de fiecare săptămână, dar totuşi mai încărcate ca altădată, în primul rând pentru că sâmbătă, începând cu ora 09:00, Alexandra Dobre, "creaţa" "victorioasă" îşi serbează aniversarea a cei 4 anişori la Arenele de Joacă "JUNIOR" , iar mai apoi, imediat după terminarea acesteia, componenţii clubului pleacă spre Bucureşti, la televiziunea OTV, unde sunt invitaţi din nou la o nouă ediţie în direct a emisiunii "Galele OTV", realizată de domnul profesor Sorin Danciu, începând cu ora 14:00. Copiii vor cânta atât melodii de grup, cât şi individuale.
Nelipsita emisiune "Clubul Victorioşilor" de la Columna Tv se va realiza în direct, duminică, 23 septembrie 2012, începând cu ora 10:00!
De marţi, o echipă la fel de "victorioasă" va pleca spre Târgu Neamţ, la Festivalul Internaţional "Volare" !
Proiecte "victorioase" , multe şi nu mărunte!
Succes tuturor!  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu