joi, 9 mai 2013

Noutăţi multe la "Clubul Victorioşilor"

La "Clubul Victorioşilor" se petrec foarte multe lucruri noi şi interesante. Ultimele noutăţi sunt:

Teatrul" JUNIOR" şi "Clubul Victorioşilor" lansează proiectul "Geamantane cu cărţi pentru copii din alte părţi" (se vor dărui cărţi pentru copiii din diaspora, cu ajutorul cărora se vor îmbogăţi bibliotecile şcolare din mai multe localităţi din: Serbia, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova).


"Clubul Victorioşilor" este cu trei emisiuni în top 5 cele mai urmărite emisiuni Columna Tv. Cele mai vizionate emisiuni din această perioadă au fost: prima ediţie a emisiunii "Tele Şotron", ediţia de Paşte a "Clubului Victorioşilor" şi filmul "Vampirii Ghinionişti".

De ziua Europei, la Târgovişte, a fost lansată revista VOCEA.EU, iar "Clubul Victorioşilor" are onoare de a se afla în primele pagini ale acestui număr, în cadrul unui articol despre următorul nostru film, o coproducţie româno-bulgaro-sârbă. La concertul de lansare, cap de afiş a fost Antonia. Foarte multe dâmboviţeni au fost prezenţi în Piaţa Tricolorului.


De 1 iunie, domnul Victor Mihalache lansează cartea "Cine a furat culorile?", poveste ilustrată de Medeea Melinte, componentă a "Clubului Victorioşilor".


În ediţia "Clubul Victorioşilor" de duminică, 12 mai 2013, la Columna Tv va sosi Radhu, invitatul de onoare al emisiunii. El va fi însoţit de frumoasele lui dansatoare şi va realiza un program artistic minunat! Vă invităm sp ne urmăriţi de la ora 10.00, în direct.

Multe alte suprize sunt în pregătire intesă! Urmăriţi activitatea talentaţilor de la "Clubul Victorioşilor"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu