duminică, 2 iunie 2013

La Băleni, aproximativ o mie de copii s-au bucurat de "Ziua Zâmbetului de Copil"

Ziua Copilului a fost sărbătorită la Băleni pe 2 iunie 2013

Băleni a fost localitatea care a încheiat această parte a turneului "Ziua Zâmbetului de Copil" 2013 cu Arenele Mobile de Joacă "JUNIOR", desfăşurată în judeţul Dâmboviţa. Un maraton de mai bine de 5 ore a avut loc la Băleni, unde domnul primar Marian Paraschiv, împreună cu Consiliul Local şi Primăria Băleni au făcut posibilă întâlnirea.
Din cauza ploii, distracţia a început în Căminul Cultural, iar mai apoi totul s-a mutat în curtea liceului "Udrea Băleanu". 
Aproximativ 1000 de copii s-au putut bucura şi au avut ocazia să se distreze în Arenele de Joacă "JUNIOR", să cânte şi să danseze alături de animatorii de la Teatrul "JUNIOR" şi de la "Clubul Victorioşilor": dl. Victor, Andreea, Cristina şi noua prietenă Silvia.
"Până acum nu au mai avut loc astfel de manifestări la Băleni. Mai aşteptăm iniţiative de acest gen!", au mărturisit atât organizatorii, adulţii, dar şi copiii, cei care au fost cei mai fericiţi!
Toţi participanţii la spectacol şi la distracţie s-au pictat pe faţă şi au realizat foarte multe activităţi împreună cu cei de la Arenele "JUNIOR".
Totul a fost minunat! La mulţi ani, copilărie, La mulţi ani, Băleni!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu