duminică, 14 iulie 2013

Vacanţă activă pentru "Clubul Victorioşilor"

Din cauza faptului că sediul Columna Tv s-a mutat în centrului oraşului şi că pregătirile sunt încă în toi pentru transmisiile în direct, duminică, 14 iulie, la emisiunea "Clubul Victorioşilor" a fost difuzată realuarea ediţiei din 23 iunie, în care s-a sărbătorit Ziua Universală a Iei. 
În acest timp, s-a lucrat la realizarea unei noi emisiuni (care va fi difuzată în următoarele săptămâni), filmată la Sediul Teatrului Junior de la Casa Sindicatelor, unde parte dintre componenţi (pentru că foarte mulţi sunt plecaţi din oraş) au filmat o ediţie plină de cântece şi poezii.
Vacanţa este plină de activităţi pentru componenţii "Clubului Victorioşilor". După deplasarea din Serbia, urmează ca ei să organizeze "Marea Bălăceală" - bătaie cu apă - ediţia a doua, apoi adolescenţii şi copiii din trupă vor ajunge la festivalul "Gura Satului" de la Macea, judeţul Arad, vor pleca apoi spre Bulgaria unde vor încheia filmările pentru producţia "Misiune de urgenţă" şi imediat după vor ajunge la Târgu Neamţ, acolo unde vor realiza filmări pentru un film dedicat Amintirilor din Copilărie ale lui Ion Creangă. Cu Arenele de Joacă "Junior" se vor afla la sfârşitul acestei săptămâni la Vulcana Pandele şi la Fundata. 
Duminica viitoare, pe 21 iulie, la emisiunea "Clubul Victorioşilor" vor defăşura a doua ediţie a Mini Festivalului Adrian Păunescu.
Vă invităm să ne urmăriţi activitatea şi să ne susţineţi în ceea ce desfăşurăm!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu