duminică, 15 decembrie 2013

Un weekend minunat la "Clubul Victoriosilor"

          Dragi prieteni, noi, componenţii "Clubului  Victorioşilor" am avut parte de un weekend minunat. Sâmbătă, la iniţiativa domnului primar Petre Dinu, al comunei Glodeni, l-am adus pe Moş Crăciun în mijlocul minunaţilor copii. Cu toţii s-au bucurat pentru că ne-am distrat împreună, urmând apoi ca Moşul să le ofere daruri. De asemenea, astăzi, 15.12.2013 am avut parte de o zi absolut minunată. Ne-am început ziua la Aninoasa, unde toţi copiii de la grădiniţă, de la şcoală şi de la Centrul de zi  ne-au spus colinde şi poezii, iar pentru că au fost cuminţi, Moşul le-a  adus şi lor daruri. După ce ne-am distrat la Ainoasa, am pornit spre Pucioasa, unde am evoluat cu două colinde de grup, împreună cu doamna Viorica Mihalache, în cadrul Festivalului Judeţean "Hristos în suflet de copil". Aici am întâlnit sute de copii talentaţi, sosiţi să colinde. A fost o atmosfera de vis.  Tot aici, Radu Iordache, marele actor al "Clubului Victorioşilor", ne-a dovedit că există genialitate. El a recitat un extraordinar poem despre "Naşterea Domnului", scris de Ion Pillat. Desigur, toţi copiii de la Clubul Victorioşilor reprezintă reale talente.
          Spre seară ne-am întâlnit cu copiii din Săteni. Şi aici ne-am jucat cu ei. Aceştia s-au bucurat şi au fost surprinşi plăcut de piesa de teatru "Iepuraşul Vânător", interpretată de noi, Victor Mihalache, Constantin Petrovici, Andreea Neamţu şi Roxana Clopotaru. Moş Craciun, fiind foarte  darnic, a oferit din nou cadouri.
          Tot ce putem spune acum e că vă mulţumim din suflet că ne faceţi zilele frumoase, că ne oferiţi zâmbete calde şi că ne ajutaţi să fm cât mai buni şi mai fericiţi!


                                                                                                                Roxana Clopotaru







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu