sâmbătă, 5 iulie 2014

O zi senzaţională din vara Clubului Victorioşilor


       Dragi prieteni, astăzi 05 Iulie 2014 pentru noi a fost o zi senzaţională. Bucuriile Verii au ajuns la Viforâta. Toţi copiii au reacţionat aşa cum ne aşteptam. Au participat la toate momentele dedicate lor, la pictură pe faţă şi la sesiunile de joacă. Pentru că era păcat să nu vedeţi şi dumneavoastră cum s-a desfăşurat această activitate, colegii noştri de la Columna Tv au fost din nou alături de noi şi au filmat totul. Puteţi urmări  întreaga sărbătoare în cadrul emisiunii Banca de talente, în ediţia din 13 Iulie2014.  Desigur, componenţii Băncii de talente au oferit pe rând momente artistice care au fost aplaudate de toţi spectatorii. Mulţumim domnului primar, Constantin Maricescu şi Consiliului Local Aninoasa pentru toate aceste iniţiative care bucură nespus sufletele copiilor din toată comuna.
      Ei bine, trebuie să vă spunem că a mai fost ceva superb astăzi. O parte dintre noi am mers la circul magnificului Orlando, cel mai tânăr director de circ din Europa. Am putut vedea aici lucruri deosebite, de la acrobaţii periculoase, până la numere spectaculoase de dresură.
      Le mulţumim mentorilor noştri Viorica şi Victor Mihalache pentru tot ceea ce ne învaţă şi pentru că de fiecare dată aleg ce e mai bun pentru noi. Nu   în ultimul rând vă mulţumim dumneavoastră, celor ce ne urmăriţi de fiecare dată.

                                                                                                     Roxana Clopotaru                  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu