duminică, 16 noiembrie 2014

O nouă ediţie specială a emisiunii "Banca de talente"


        Dragi prieteni, astăzi, am avut parte de o emisiune superbă. A fost o atmosferă specială, deoarece componenta noastră, Raisa Arghir, a împlinit frumoasa vârstă de 8 anişori. Chiar aşa am şi început emisiunea: i-am cântat cu toţii "La mulţi ani", după care ea, în semn de mulţumire, ne-a oferit un microrecital încântător. Tot în această ediţie, ne-am făcut şi un prieten nou, Ianis, care a recitat foarte frumos şi care ne-a promis că va mai veni la noi. De asemenea, au revenit în mijlocul nostru, Dani Păun, de la Găeşti şi Alexia Poşchină, de la Bezdead.
         După atâtea cântece şi poezii oferite de componenţii "Clubului Victorioşilor, Sky s-a hotărât să se facă şi el remarcat într-un fel. El este un căţeluş drăguţ, un pui de Husky cu trăsături deosebite, care ne-a onorat cu prezenţa lui şi săptămâna trecută şi cu siguranţă îl vom mai vedea.
         Tot astăzi, în premieră, Idaira Butăroiu şi-a adus violoncelul sau "vioara mare", cum spunea micuţa Selena Bobeică. Idaira studiază violoncelul numai de câteva luni, dar chiar şi aşa, ea a reuşit să ne impresioneze cu nişte melodii foarte frumoase. Îi urăm succes în continuare Idairei şi, bineînţeles, tuturor componenţilor "Clubului Victorioşilor".
         Noi vă pregătim multe surprize în această iarnă! Dacă vreţi să vă bucuraţi de ele, rămâneţi alături de noi! Vă mulţumim!

                                                                                                    Roxana Clopotaru  










   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu