luni, 22 decembrie 2014

Crăciunul Animalelor la Zoo-Parc "Chindia"

          Dragi prieteni, astăzi, 22 Decembrie 2014, la ora 16:00 a avut loc prima ediţie a Crăciunului Animalelor.
         Toţi participanţii au fost plăcut surprinşi de acest eveniment. Moş Crăciun a sosit împreună cu Spiriduşa Spiri, Hello Kitty, Minnie şi Mikey Mouse, într-o trăsură, trasă de un ponei frumos de la Zoo Parc "Chindia". Am făcut chiar şi o paradă cu toate personajele şi cu toţi copiii care au fost prezenţi.
Şi pentru că Moş Crăciun ştie cel mai bine să facă daruri, s-a gândit că şi animăluţele de la Zoo merită câte un cadou. În cutiuţele frumos împachetate, Moşul a pus hrană pentru toate animalele şi a fost ajutat de micuţi să le împartă. Bucuria s-a văzut atât pe chipurile copilaşilor, cât şi pe ale necuvântătoarelor. Câteva maimuţe au sărit nerăbdătoare şi au mâncat din fructele ce le-au fost oferite, fapt ce ne-a demonstrat că sunt tare fericite, mai ales atunci când li se acordă atenţie. La final, copiii de la Clubul Victorioşilor au oferit un colaj de cântece populare şi un colind românesc foarte frumos.
Mai multe televiziuni locale şi naţionale ne-au fost alături şi au surprins momente din cadrul acestei acţiuni inedite pentru a le împărtăşi tuturor telespectatorilor.
         Prima ediţie a avut mult succes şi sperăm ca anul viitor să sărbătorim în număr cât mai mare, Crăciunul Aimalelor, alături de minunatele animăluţe de la Zoo-Parcul-"Chindia" din Târgovişte.Vă mulţumim tuturor şi vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi!

                                                                                                    Roxana Clopotaru







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu