sâmbătă, 6 decembrie 2014

Filmarea emisiunii de Crăciun la Clubul Victorioşilor


             Dragi prieteni, astăzi, 6 decembrie 2014, Clubul Victorioşilor a filmat emisiunea de Crăciun. Pentru că ne urmăriţi mereu, ne-am gândit să vă oferim ceva special pentru ziua de Crăciun, în semn de mulţumire.
             Ne-am pregătit cu momente speciale, colinde şi melodii frumoase  pentru dumneavoastră. Au venit colindători şi de la distanţe mai mari. Este vorba despre Elena Molea de la Caransebeş şi Kornel Mili din Torac, Serbia. Elena a evoluat cu două melodii de iarnă, dar şi cu un duet muzical împreună cu Radu Iordache. Kornel a cântat despre cum este să fii artist şi a recitat o poezie superbă în grai bănăţean.
             Au revenit la emisiune şi au ales să vă încânte în ziua de Crăciun, Flori, o tânăra din Băleni, care cânta la mandolină şi Victoraş, aşa cum ne place nouă să îl alintăm, care a evoluat cu un colind românesc foarte frumos.
Filmarea a fost realizată la "Muzeul de Istorie" din Târgovişte.
             Până la Crăciun, când puteţi viziona această ediţie, vă invităm să ne urmăriţi mâine, de la ora 10:00 la Columna Tv, la emisiunea Banca de Talente! Mii de mulţumiri tuturor!

                                                                                            Roxana Clopotaru







    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu