luni, 9 februarie 2015

Banca de talente, o ediţie cu premii şi cu invitaţi


          Dragi prieteni, duminică, 8 februarie 2015, la Televiziunea Columna aţi putut urmări o nouă ediţie a Băncii de Talente. Am avut o prezenţă deosebită, este vorba despre Eva. Ea vine de la Găeşti şi este un copil minunat. Cu siguranţă o puteţi vedea şi data viitoare la noi.
          Invitatul special al emisiunii a fost Elena Molea de la Caransebeş. Ea a participat la noul nostru serial, "Căzuţi din cer", dar şi la Festivalul "Gala Star Melody", unde a cucerit juriul. Elena ne-a oferit în emisiune melodia "Capra Vecinului", dar şi un duet extraordinar, "Eu îs şeful străzilor",  împreună cu actorul nostru, Radu Iordache.
          Tot în această ediţie, am vorbit şi despre Proiectul "Caragiale", pentru care lucrăm intens. Mulţi dintre victorioşi au filmat deja momente precum "Justiţia", "Căldură mare" şi multe altele.
          După ce toţi componenţii au oferit momente frumoase, doamna Viorica Mihalache ne-a dăruit un final de emisiune special. Pentru că ieri a plecat în Serbia, a ales să ne încânte cu melodia "Leila", o piesă foarte frumoasă în limba sârbă. În Serbia, doamna Vio se ocupă de copiii şi tinerii talentaţi din Torac, care sunt dornici să înveţe lucruri noi şi să cucerească premii importante.
          Vă mulţumim pentru că ne-aţi urmărit şi ramâneţi cu noi până duminica viitoare, pentru că avem o ediţie specială, Mini-Festivalul "Grigore Vieru".

                                                                                                        Roxana Clopotaru









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu