duminică, 7 iunie 2015

"Banca de Talente" împodobită cu premii şi cu fericire

        Bine v-am regăsit, dragi prieteni!
        Astăzi ne-am reîntâlnit la o nouă ediţie în direct a emisiunii "Banca de Talente". Într-un cadru nou, pentru care le mulţumim colegilor noştri de la Televiziunea Columna, totul s-a desfăşurat minunat.
Platoul a strălucit datorită premiilor obţinute ieri la Festivalul "Ciuleandra", dar şi datorită zâmbeţelelor victorioase. Şi Alexandra Ciucu ne-a povestit despre participarea ei la "Cumpăna", un alt festival important, desfăşurat la Constanţa. Ea a evoluat foarte frumos şi ne-a prezentat o diplomă şi alte premii interesante.
        Urmează să participăm cu toţii la foarte multe festivaluri, cum ar fi "Iedera, un colţ de rai" sau "Gura satului" de la Macea. Abia aşteptăm să evoluăm şi la aceste concursuri şi,  bineînţeles să revenim cu premii. Tot în această vară, vă reamintim că Selena Bobeică pleacă în Belarus, să reprezinte România la un festival extrem de important, "Slaviansky Baazar".
         Şi pentru că o zi frumoasă începe alături de Teatrul "Junior", vă invităm în continuare la spectacole. Turneul continuă şi vă spunem că a ajuns deja  în numeroase localităţi, şcoli, grădiniţe, atât din Dâmboviţa, cât şi din alte locuri deosebite.
         Tot astăzi am acordat multe felicitări şi pentru familia de artişti Mihalache! Ieri a avut loc premiera spectacolului "O călătorie pe aripile vântului", un spectacol deosebit al trupei "Pam-Pam" din Bucureşti. Scenariul aparţine domnului Victor Mihalache, iar de orchestraţii şi compoziţii s-a ocupat fiul dânsului, Radu Mihalache. Îi mulţumim şi o felicităm  şi pe doamna Viorica Mihalache, cea care ne pregăteşte de fiecare dată pentru festivaluri şi apariţii de succes.
          Vă mulţumim şi vouă pentru că ne-aţi urmărit, dragi prieteni şi vă invităm să rămâneţi în continuare alături de noi!

                                                                                           Roxana Clopotaru  




     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu