sâmbătă, 13 februarie 2016

Clubul Victorioşilor în tabără

      Bun găsit, prieteni!
      Ar fi fost păcat să irosim această vacanță, aşa că am ales să o petrecem cum nu se putea mai bine! După ce marți am fost prezenți în platoul emisiunii "Dimineți cu cântec" la Etno Tv, joi ne-am aşezat bagajele, ne-am urcat în maşini şi am pornit spre munte. Ideea a fost a mentorilor noştri, Viorica şi Victor Mihalache, care au făcut posibilă pentru noi o vacanță relaxantă, dar în care s-a şi lucrat cu spor. Este vorba despre o nouă tabără de film a Clubului Victorioşilor, desfăşurată de data aceasta la Gâlma. Cabana "Doina" a fost timp de trei zile casa noastră, şi ştiți ce familie numeroasă avem. Aici ne-am distrat, ne-am împrietenit mai mult şi am realizat un nou film, o variantă modernă a poveştii "Albă ca Zăpada". Actorii au fost copiii şi adolescenții Clubului, inclusiv prietenii noştri veniți de departe, Elena Molea (Caransebeş) şi Kornel Mili (Serbia). O altă protagonistă pe care o putem numi fără îndoială o profesionistă este Meme (Cornelia Iordache). Aşa cum ne-am obişnuit, scenariul a fost scris de domnul Victor Mihalache într-un stil deosebit. Tot cu un stil aparte ne-a obişnuit şi directorul nostru de imagine, domnul Emil Pavel, care a fost alături de noi la toate filmele realizate până acum.
         Cele trei zile de tabără au fost perfecte şi ne bucurăm de ceea ce am reuşit să realizăm. Abia aşteptăm ca filmul nostru să treacă şi pe la montaj, iar mai apoi să fie gata de vizionat. Le mulțumim mentorilor, părinților, bunicilor şi gazdelor pentru cea mai reuşită tabără din istoria Clubului Victorioşilor, chiar ei au spus-o, iar noi, copiii, suntem de acord!
          Un cântec spune aşa: "Ce bine-i la joacă!". Este excelent la joacă şi e şi mai frumos atunci când această joacă se valorifică, dă roade de care să ne bucurăm cu toții.
           Să fiți fericiți ca noi, dragii noştri prieteni şi să nu uitați că mâine avem Mini-Festivalul "Grigore Vieru" la "Banca de Talente". Vă mulțumim şi vă îmbrățişăm!
                           
                            Roxana Clopotaru









   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu