duminică, 20 martie 2016

O "Bancă de Talente" victorioasă

         Bun găsit, prieteni!
         Şi ediția de astăzi a emisiunii "Banca de Talente" a fost una specială, cu foarte multe surprize.
          Am avut în platou trofee şi diplome câştigate de către Selena Bobeică şi Raluca Bălaş la festivalul "Primăvara începe cu tine" de la Bucureşti. Amândouă au obținut locul I la categoriile lor de vârstă. De la acelaşi festival s-a întors victorioasă şi invitata noastră de astăzi, Lorelai. Ea a obținut locul I atât la secțiunea de pop românesc, cât şi la cea de pop internațional. Despre Lorelai putem spune că este un exemplu pentru fiecare copil şi pentru fiecare om. Cântă, scrie poezie, scrie proză, compune muzică, pictează şi are rezultate deosebite la şcoală. Astăzi a adus şi nişte daruri minunate pentru domnul Victor: o carte scrisă de ea, ce are ca subiect viața unui erou care a luptat în Afganistan, dar şi o pictură extraordinară realizată tot de ea. Îți mulțumim, draga noastră prietenă pentru toate lucrurile minunate pe care le faci şi cărora reuşeşti să le adaugi câte un strop din sufletul şi din zâmbetul tău! Lorelai se pregăteşte pentru lansarea unei noi cărți, pentru cea de-a doua etapă a olimpiadei de geografie şi, alături de Selena Bobeică, pentru etapa următoare a festivalului "Mamaia copiilor".
           V-am amintit astăzi în emisiunea noastră despre ce urmează să se întâmple la Târgovişte între 1-3 aprilie. Organizat de către mentorii noştri, Viorica şi Victor Mihalache, festivalul "Întâlnirea mini-vedetelor lângă Turnul Chindiei" poate fi descris ca o întâlnire a tuturor copiilor talentați din țară şi nu numai. Aici, cu toții îşi vor etala talentele în ceea ce priveşte muzica şi teatrul, vor fi premiați şi cel mai important, vor deveni prieteni. Deja s-au înscris foarte mulți copii, iar dacă doriți să ne fiți alături şi să vă înscrieți la festival, vă anunțăm că termenul limită pentru înscrieri este data de 25 martie.
          Pe finalul emisiunii noastre de astăzi au sosit de la Braşov alți doi victorioşi, campioni la înot: Alexandra şi Eric Negru. Îi felicităm şi pe ei pentru numeroasele performanțe, iar vouă, dragi prieteni, vă mulțumim că ne-ați urmărit şi de această dată!
   
                              Roxana Clopotaru




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu