luni, 27 iunie 2016

Zeci de premii noi pentru victorioşi

        Bun găsit, dragii noştri prieteni!
        Abia a început vacanța şi noi deja am plecat să ne plimbăm. Aşa am ajuns la "Lira Litoralului", un vechi festival, de calitate la care am participat cu mult drag. Aici, domnul Ovidiu Roşca a avut grijă de noi să ne simțim bine şi să avem ocazia de a ne împrieteni cu persoane deosebite din toată țara. Echipajul a fost format din copii şi părinți de la Clubul Victorioşilor şi de dragii noştri mentori, Viorica şi Victor Mihalache. Dânşii au oferit publicului seri minunate de cântece vechi, bucurându-ne cu toții de o atmosferă aşa cum publicul era obişnuit pe vremea cenaclului "Flacăra". Echipajul nostru a participat la toate probele concursului: nautică, fauna şi flora Dobrogei, culturală, gastronomică, fotografie şi grafică, fapt pentru care am fost cu toții premiați cu diplome, trofee şi medalii.
           În timp ce noi ne bucuram de mare şi de soare la "Lira Litoralului", un alt grup de victorioşi avea să cucerească publicul şi juriul festivalului național "Iedera, Un Colț de Rai". Trofeul secțiunii de teatru a fost obținut de către actorii noştri, Selena Bobeică şi Radu Iordache. Cei doi au interpretat "Copacul care face ciori", un moment foarte bine realizat de micuții noştri şi extrem de apreciat de cei prezenți la festival. La secțiunea recitare, trofeul festivalului l-a obținut victorioasa Raluca Bălaş. Ea le-a povestit tuturor o variantă mai nouă a poveştii "Capra cu trei iezi". De asemenea, "Minunea" de Marin Sorescu, în interpretarea lui Radu Iordache a adus încă un premiu I pentru Clubul Victorioşilor. Alte două premii I au obținut la secțiunea muzică uşoară Selena Bobeică şi Raluca Bălaş. Suntem foarte încântați de performanța colegilor noştri pentru că gupele de vârstă au fost foarte puternice, astfel ei au trebuit să concureze cu elevi chiar şi cu vârsta de 18 ani.
            Avem victorioşi talentați la toate! Nici dansul nu ne scapă! Andrei Lupaşcu şi Victor Trandafir au fost în acest weekend prezenți la un festival de dans la Constanța. Şi ei s-au întors încărcați de cupe, medalii şi diplome şi au fost apreciați şi felicitați pentru performanțele lor!
            Tot în acest sfârşit de săptămână Clubul Victorioşilor a fost reprezentat la Gala Happy Dance Academy de către Selena şi Lăcrămioara Bobeică şi premiat cu o diplomă de recunoştință, pentru care le multumim din suflet micuților dansatori şi mai ales doamnei profesor-coregraf, Daniela Rotari-Toderaşcu.
             Toate aceste minunății ni se întâmplă nouă, victorioşilor datorită prieteniei, voinței, oamenilor frumoşi pe care îi avem lângă noi şi nu în ultimul rând, datorită vouă, celor ce ne urmăriți neîncetat de ani buni. Vă mulțumim şi vă asigurăm că vom avea întotdeauna lucruri frumoase de povestit! Să aveți o vară frumoasă, prieteni!
                                   Roxana Clopotaru








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu