duminică, 29 aprilie 2018

Emisiune victorioasă cu cei mai talentați copii...


       Bun găsit, prieteni!
      "Banca de Talente" a fost și astăzi încărcată de zâmbet și de  chipuri luminoase!                                                     
      Îi salutăm pe colegii plecați în vacanță la munte sau la mare, îl felicităm pe Andrei Liviu Lupașcu pentru trofeul obținut aseară la "Kronstadt Music Fest", pe Raluca Petre pentru participarea la un important concurs de folclor despre care urmează să aflăm mai multe în viitorul apropiat, și pe Ana-Maria Olteanu, care tot prin folclor ne-a reprezentat la Festivalul "Mărul de Aur" și la marele spectacol "România în Sărbătoare" de la Galați. Vă mai amintim și că micuțele artiste Clara Sav, Alexia Gresoi și Maria Lungu așteaptă rezultate de la preselecția Festivalului Național "Mamaia Copiilor" și că în luna iunie, Alexia Gresoi, Maria Lungu și Roxana Clopotaru vor reprezenta România la un mare festival din Republica Adyghea, în Rusia. Tot astăzi am spus "La mulți ani!" colegelor Anne-Marie Din și Adina Nicolae! 
         Am avut și doi invitați speciali, pe Carina Gheboianu și Mihai Roșu, tineri performeri ai școlii de dans "Alla Dance" din Târgoviște. 
         Doamna Vio (Viorica Mihalache) ne-a fost alături și ne-a dat sfaturi din spatele camerelor de filmat, iar domnul Victor Mihalache ne-a urmărit online, de la Galați, acolo unde prezintă unul dintre spectacolele turneului "România în Sărbătoare".  
         Felicitări, dragi victorioși, pentru încă o nouă  ediție de succes a emisiunii "Banca de Talente" moderată astăzi de Roxana Clopotaru și Radu Iordache! Am avut premiere muzicale, poezie, dans, muzică instrumentală cu Yasmina Becheanu și Ana Maria Stoica, multă veselie și multe gânduri bune! Fiecare victorios a evoluat cu succes și s-a bucurat de aplauze. 
         Vouă, dragi spectatori ai emisiunii noastre, vă mulțumim și vă dorim o mini-vacanță de 1 mai plină de soare și de veselie! 
          Și noi ne pregătim săptămâna viitoare pentru o deplasare în Bulgaria,  alături de prietenii din Gura Ocniței (Dâmbovița) și Padina (Buzău). Mergem să le dăm tuturor de veste că "România suntem noi"! 
          Până atunci, mai trecem pe la studio, pe la repetiții, pe la școală, și nu uităm să fim copii! 
          Clubul Victorioșilor vă salută și vă îmbrățișează pe toți! 

                                 Roxana Clopotaru 
                      



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu