duminică, 5 septembrie 2010

Comoara din curte şi din podul casei






   Astăzi am descoperit mai multe comori în curtea şi în podul casei mele. În curte, prin mulţimea de flori colorate intens şi diferit, am găsit o mulţime de fluturi şi de alte gâze şi insecte de o frumuseţe greu de imaginat. Şi - bineînţeles - le-am imortalizat în fotografii. Ceva mai târziu, intrigat de nişte zgomote suspecte, am urcat în podul casei unde am dat de doi pisoiaşi senzaţionali. Să îmi spuneţi, după ce îi priviţi în poze, daca am sau nu dreptate. Aşa că, de azi sunt cu mult mai bogat...Nu financiar, ci sufleteşte. Pentru că marile bogăţii se acumulează în inimă şi în creier.
   Cine mă ajută să le pun mititeilor nume? E vorba de o pisiuţă şi un motănel...Aştept sugestiile voastre!
                                        Cu drag,
                                             Victor

7 comentarii:

  1. Sunt superbi pisoiaşii! Se pare că au "aterizat" în podul dumneavoastră tocmai pentru că ştiau că vă plac pisicile foarte mult!
    Mă gândeam ca pe motănel să-l cheme Pufulete, iar pe pisicuţă Pufica, pentru că din câte văd, sunt pufoşi amândoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru sugestii, Cristina! Le iau în calcul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt asa frumosi!!Cred ca numele care a-si vre sa le pun eu sunt Tom si Dragutica

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt minunati pisoiasii!!!Si mai au si ochii albastrii!!! Cum toata vara ati avut doi copii alintati in casa dumneavoastra (eu si Radu), ma gandeam sa le spunem Adelina si Radu si sa-i alintati la fel ca pe noi. Dar cu o conditie: sa-i aduceti si pe la Movila unde ii asteapta o gramada de soricei.Pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Diana şi Mulţumesc Adelina! Am notat şi sugestiile voastre...La MOvila facem turneu cu ei, la Londra nu ştiu cum să procedăm.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt draguti pisoii!Ma gandeam ca pe pisoiul ar putea sa se numeasca Harry pentru ca a ajuns la dumneavoastra ...ca prin magie.Iar numele pisicii ar putea fi Flafy ,e un nume foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc, Sabina! Tare interesanta şi propunerea ta!

    RăspundețiȘtergere