joi, 7 octombrie 2010

Iuliana Ilie, Cristina Ilie şi Victor Mihalache vor reprezenta Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor la Cernăuţi






   În zilele de 08, 09 şi 10 octombrie 2010, o micro-delegaţie din partea Şcolii Micilor Vedete, Clubului Victorioşilor şi a emisiunii "Capra Vecinului" de la Televiziunea Favorit va face deplasarea la Cernăuţi (Ucraina), pentru a lua parte la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului - concurs Internaţional de Folclor "În grădina cu flori multe". Festivalul este organizat de Centrul Bucovinean de Artă pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale româneşti Cernăuţi, în colaborare cu Centrul Cultural "Bucovina" Suceava, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Turismului din Ucraina.

Iuliana Ilie, Cristina Ilie şi Victor Mihalache sunt cei care fac parte din această delegaţie. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea acestor manifestări care vor cuprinde, pe lângă concursul propriu-zis şi spectacole în mai bulte localităţi ucrainiene. Spre exemplu, vineri, 08 octombrie, după repetiţia cu orchestră care va avea loc la ora 17,30 la Palatul "Tineretul Bucovinei" din Cernăuţi, de la ora 20,oo se va desfăşura un spectacol în localitatea Boian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu