vineri, 15 aprilie 2011

TÂRGOVIŞTE-CASTELLON - "CARTE FĂRĂ FRONTIERE"







- spectacol umanitar-


Relatarea de la această manifestare îi aparţine Cristinei Ilie şi este extrasă de pe blogul ei. Îi mulţumim pentru frumoasele preocupări!


În estul Spaniei este situat un micuţ şi cochet oraş – Castellon de la Plana. Populaţia oraşului numără aproximativ 180.000 de locuitori. Dintre aceştia, peste 30.000 sunt români. Din numărul total de români stabiliţi aici, mai mult de jumătate sunt dâmboviţeni, aici existând o mare comunitatate de români, a doua ca număr după Madrid.
Veniţi alături de noi şi donaţi o carte pentru a consolida biblioteca ce se află în incinta Biroului de reprezentare al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, din Castellon. Puteţi face donaţia la sediul Bibliotecii Judeţene I.H.Rădulescu, Centrul EUROPE DIRECT sau cu prilejul spectacolului umanitar dedicat acestui scop ce va avea loc joi, 14 aprilie, la Casa Tineretului (Clubul Studenţilor) din Târgovişte, începând cu ora 17.00.
Veniţi alături de noi în acest demers umanitar!

Locaţie: Casa Tineretului (Clubul Studenţilor) Târgovişte
Data: 14 aprilie 2011
Ora: 17.00.
Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Târgovişte şi Biblioteca Judeţeană “I.H.Rădulescu” prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte.

Echipa Europe Direct Targovişte


Cam aceasta este introducerea spectacolului umanitar la care am participat şi noi în această seară. Spectatorii s-au bucurat de numeroase momente artistice: Florin Răduţă; Formaţia corală a Penitenciarului Mărgineni; Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor; Tineri din cadrul Centrului de Reeducare Găeşti; Ansamblul Folcloric „Bosilce” al Asociaţiei Zaedno a Bulgarilor din Târgovişte; Corul de femei al Penitenciarului Târgşor; Ansamblul de Dansuri „Oniro” al Asociaţiei Elene din Târgovişte; Echipa Mini Stars şi All Stars Pucioasa; SupreM.
Noi am evoluat cu melodiile „Dorule, câine turbat” şi „Prin copii mergi mai departe”. Publicul a observat că scena este locul unde noi ne simţim cel mai bine şi de aceea am primit aplauze furtunoase.
La ultimul moment din spectacol, adică în timp ce cântau „Suprremii”, Mirela s-a urcat pe scenă şi a început să danseze. A fost, fără îndoială, mascota serii, iar oamenii au aplaudat-o minute în şir!
Ne bucurăm de fiecare astfel de apariţie şi ne mândrim atunci când şi în oraşul nostru se întâmplă lucruri frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu