luni, 20 iunie 2011

Premii şi Premianţi la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor




Pentru că la noi performanţele sunt pe primul plan atât în timpul anului şcolar, cât şi în vacanţe, pentru că la noi se învaţă ( numai cei fără chef şi fără dorinţă de lucru adevărat mai fug atunci când li se pare că dau de greu! ) şi pentru că valoarea triumfă şi în vremuri mai grele, avem onoarea să vă aducem la cunoştinţă următoarele bucurii:

RADU CRISTIAN IORDACHE a obţinut Premiul Special al Juriului la Festivalul Naţional de Umor "Ceapa de Aur", desfăşurat la finele săptămânii trecute la Făgăraş ( jud. Braşov ). Juriul a fost prezidat de caricaturistul de talie internaţională Ştefan Popa Popa s. Un alt caricaturist valoros, Leonte Năstase, a ţinut morţiş să îi facă un portret talentatului actor de cinci ani şi jumătate Radu Iordache de la Clubul Victorioşilor.

Raluca Rogojină, Andreea Antonescu şi Adelina Zamfir ne-au prezentat carnetele de note. Toate au obţinut ( după caz ) FB sau 10 pe linie! Dar nu sunt singurele posesoare de premiu I. Vom reveni şi cu alte date!

Pentru luna octombrie suntem invitaţi la un Festival Internaţional de Televiziune pentru copii. Se va desfăşura în Antalya ( Turcia ) şi este organizat de Asociaţia TV Start din Kiev ( Ucraina ). Vom pregăti participarea la secţiunea videoclipuri şi emisiuni pentru copii.

Vom mai participa cu emisiunea "Clubul Victorioşilor" şi la Festivalul de Televiziune "Simfest", care se va desfăşura la sfârşitul lunii august la Târgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu