miercuri, 27 iulie 2011

Filmări pentru emisiunea "Clubul Victorioşilor"













Despre această zi de filmări o las să vă povestească pe asistenta mea şi co-prezentatoare a emisiunii, Cristina Ilie...Relatarea este preluată de pe blogul http://cristinaioanailie.blogspot.com

După-amiaza prieteniei!
Ne-am gândit ca astăzi, pentru filmarea emisiunii din data de 7 august 2011, să mergem în cele două parcuri care se află în drumul spre Centrul Vechi al Târgoviştei!
Pentru că deja aveam filmate melodiile de grup (şi nu numai) de la Mix Music Evolution, astăzi, după ce am recitat sau cântat fără acompaniament, am făcut puţin sport jucându-ne şi încercând tot ce s-a putut şi aveam în faţa ochilor!
Am avut parte de premiere absolute. Diana Dogaru din Medgidia, judeţul Constanţa, a poposit în vizită la Târgovişte la unchii şi bunicii ei alături de familia sa şi s-a oprit si pe la noi, ca să rămână însemnată trecerea ei prin Târgovişte şi la Clubul Victorioşilor. Pe Diana a cunoscut-o domnul Victor Mihalache chiar în Medgidia, în cadrul turneului Mix Music Evolution. Diana nu este o fată obişnuită. Ea scrie proză rimată şi poezie. Are 15 ani, dar deja două carţi publicate care conţin (una) proză rimată şi (cealaltă) proză obişnuită. Ne-a mărturisit că deja lucrează la a treia carte de poezii, care, spre surprinderea tuturor, va cuprinde versuri despre babe. Ne-a şi recitat două din creaţiile ce vor fi publicate în această carte şi nu numai că a sunat bine şi că ne-a plăcut felul în care scrie, ci ne-a surprins plăcut şi modul minunat în care le-a interpretat! Diana ştie să şi deseneze, talent pe care îl moşteneşte de la mama ei, iar în cele două cărţi apar desenele ei sau ale mamei. Felicităm şi susţinem astfel de talente rare, din păcate.
Andreea Grecu, adolescenta în vârstă de 15 ani, componentă mai veche a Clubului Victorioşilor, după o perioada mai grea (cea a admiterii la liceu) a revenit cu forţe proaspete! Andreea s-a apucat de scris poezii, iar astăzi ne-a citit una din creaţiile proprii!
Ada şi Roberta Honciu, prietenele noastre de la Voineşti, însoţite de aceeaşi bunicuţă care le plimbă, au fost prezente în emisiunea de astăzi. Ada ne-a vorbit despre desenele pe care ea le realizează (desene şi picturi excepţionale, cele mai multe legate de modă) şi ne-a citit una din prozele ei, o compunere despre ea însăşi.
Robertei îi place cel mai mult să cânte şi nu a întârziat să ne reamintească. Ne-a interpretat „Balada mărului” , a regretatei Ileana Sărăroiu!
Andreea Gheorghe tocmai s-a întors din Spania , aşa că ne-a salutat în spaniolă, „Olla!” , dar ne-a recitat în română!
Denisa ne-a recitat poezia „Cântec” de Ştefan Octavian Iosif!
Cosmin şi Andreea Jr. ne-au învăţat din nou lucruri noi cu ajutorul rubricilor de care se ocupă. La rubrica „Ştiinţă” , Cosmin ne-a învăţat că nu e bine să distrugem mediul încpnjurător, ci că e important să-l protejăm, iar Andreea, la rubrica de „Curiozităţi” şi „Vorbe de duh” ne-a povestit despre animale şi ne-a adus zâmbetul pe buze la categoria glume.
Ioana, Elena Ruxi şi Raluca Petre, elegante şi frumoase ca întotdeauna ne-au recitat, cântat şi transmis gândurile lor curate celor de acasă!
Apoi, am trecut imediat la joacă, iar eu am realizat câteva interviuri cu câţiva copii care se aflau la joacă şi la activităţi sportive în parc!

Astfel s-a încheiat după-amiaza prieteniei, iar ceea ce am filmat va fi difuzat duminica viitoare, adică pe 7 august 2011!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu