luni, 29 august 2011

Clubul Victorioşilor are reprezentanţi în cel mai mare turneu al tuturor timpurilor din România: MIX MUSIC EVOLUTION

Mangalia a „evoluat” prin Mix Music Evolution!


Prima zi de spectacol la Mix Music Evolution în Mangalia s-a dovedit a fi una cu succes. Încă de la primele activităţi oamenii s-au apropiat şi au participat la tot ce înseamnă joc şi bună dispoziţie. La concursul de limbo-dance s-au înscris nu numai copiii, ci şi adulţii. Astfel s-a desfăşurat concursul, iar printre câştigători s-a aflat şi un domn care a fost „trup şi suflet” la toate activităţile noastre. Finala s-a desfăşurat pe scenă, acolo unde câştigătorii au primit cadouri frumoase, gustoase, de la sponsorii turneului Mix Music Evolution. În tot timpul acesta, Cristina Ilie, Bianca Moroe şi Andreea Grecu, (toate reprezentând Clubul Victorioşilor - Târgovişte), au realizat picturi pe faţă celor mici, dar şi celor mai mari, care nu au uitat să fie copii!
Denisa şi Bianca Ciudin au cântat câte o melodie, iar imediat după ele au urcat pe scenă după cum urmează: Ion Artur şi trupa „Românaşii”, Ştefania Rareş, Gheorghe Gheorghiu, Uni-k, DJ Jungle şi Jean de la Craiova, care a şi încheiat seara o melodie pe măsură, „Jos pălăria”.










Sâmbătă, spectacolul a început ca de obicei, cu animaţia muzicală realizată de Victor Mihalache. A fost ajutat de două mascote drăguţe, Mikey Mouse şi Motanul de la „Bucovina”, cu care toată lumea s-a fotografiat. Pe urmă, au cântat Adelina Zamfir, Denisa şi Bianca Ciudin. Picturile pe faţă au avut din nou succes, pentru că micuţii au dorit să rămână cu această amintire.
În spectacolul mare, cu norocul de a fi chemată pe scenă de ambii prezentatori ai turneului, Victor Mihalache şi Cătălin Măruţă, apreciată pentru autenticitatea costumului popular, a debutat Cristina Ilie, cu trei melodii de muzică populară. Liliana Giba a oferit apoi melodii olteneşti celor aflaţi la spectacol! Pe covorul roşu au urcat imediat Alin, dansatoarele trupei „Cabarat Uniaue” de la complexul „Cireşica”, DJ Jungle şi Andreea Bălan, Petrişor şi talentatele dansatoarele.

















Ziua de duminică şi ultima, de altfel, a început cu jocurile şi concursurile de sărit coarda la care s-a participat cu mic şi mare. Mascotele din ziua anterioară au fost din nou prezente, spre bucuria tuturor copiilor! Apoi, surorile Ciudin şi Bianca Moroe au susţinut mini-recitaluri apreciate de spectatori.
DJ Jungle a ţinut din nou publicul „în priză” cu mixajele lui interesante.
Muzica populară a fost oferită de Elisabeta Turcu, iar cea etno de Claudia Ghiţulescu şi trupa „Sânzienele”. Apoi a avut loc tragerea la sorţi la tombola Raiffeisen Bank. Keo, Skizzo Skillz şi băieţii din trupă au oferit apoi un show de neuitat.
Artificiile au fost întreţinute de ţipetele şi aplauzele de bucurie ale inimoşilor spectatori.
Ultimul recital din ultima seară Mix Music Evolution petrecută la Mangalia, a fost, spun eu, şi cel mai bun! Geniale melodii cântate de cei din trupa Proconsul şi minunate interpretări! Aşa cum obişnuieşte, la cea mai cunoscută melodie a trupei, „Cerul”, Bodo cheamă pe scenă pe cineva care doreşte să cânte alături de el. De data aceasta, victorioasa Cristina Ilie s-a aflat printre norocoasele serii. Pe scenă, alături de Bodo şi toţi membrii trupei Proconsul, s-au aflat: Cristina Ilie (Târgovişte-Clubul Victorioşilor), Elena(Cernavodă), Teodora(Bucureşti) şi Bianca(Piatra-Neamţ). Experienţa a fost una minunată. Ne bucurăm şi apreciem că mai există oameni cu suflet ca aceia care fac parte din extraordinara trupă „Proconsul”!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu