marți, 16 august 2011

Ultimele două zile la „Galele Şlagărelor” , ediţia a IV-a, Borcea!
























Aşa cum menţionam în postarea anterioară, au urmat două seri de maximă distracţie la Borcea!
În ambele zile am realizat concursuri de sărit coarda. Primii 3 clasaţi pe podium au avut parte de premii care au constat în: pictură pe faţă, cd-uri cu turneul Mix Music Evolution, floricele, vată de zahăr şi sucuri „Granita”!
De menţionat că absolut toate patru zilele de spectacol au fost filmate de televiziunea locală Lyl TV din Borcea!
La scena mică au mai evoluat Cristina Ilie şi Bianca Moroe, dar şi Victor Mihalache, care a întreţinut atmosfera toate cele patru zile de spectacol!
Duminică, la scena mare, trupa „Ritmic dance” din Borcea a debutat şi a fost urmată de: Ştefania Rareş , Uni-k , Ansamblul popular din Borcea, iar seara a fost încheiată cu succes de Keo şi Skizzo Skillz, sau, mai pe scurt, SKEO!
Ziua de luni s-a putut numi „bonus”. Sărbătoarea de Sfântă Mărie ne-a prins tot la Borcea, unde, ca de obicei, la scena mică s-au desfăşurat momente de animaţie, iar după, la scena mare, deschiderea a fost făcută cu realizarea a două momente de bătut toaca, oferite de doi elevi ai părintelui George.
Domnul primar Marcel Zăgărin s-a prins apoi în horă cu spectatorii, pe melodiile lui Victor Mihalache!
A urmat DJ Jungle care a întreţinut atmosfera şi i-a ţinut „în priză” pe spectatori!
Pe urmă, în aplauzele şi ţipetele tuturor, pe covorul roşu a urcat Jean de la Craiova, care a susţinut un recital extraordinar!
DJ Jungle a mai oferit o serie de animaţie, mixând piese cunoscute la care publicul a răspuns pozitiv!

Am realizat apoi că s-a scurs şi ultima seară petrecută la Borcea şi ne părea rău, pentru că ne obişnuisem deja cu oamenii, cu ritmul, cu totul!
Dar revenim, Borcea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu