luni, 12 septembrie 2011

Mix Music Evolution la Buzău!Weekendul ce tocmai a trecut, Cristina Ilie a reprezentat din nou Clubul Victorişilor în cadrul turneului Mix Music Evolution, ajuns la Buzău!
Aşadar, vineri, 9 septembrie 2011, pe platoul "Dacia" din faţa primăriei Buzău s-a dat startul distracţiei încă de la ora 17, atunci când Victor Mihalache a început să "adune" câţi mai mulţi oameni aproape de scenă, cu melodii şi dansuri cunoscute de toţi şi cu un concurs de limbo-dance, unde s-au oferit premii de la sponsorii Mix Music Evolution.
Primul care a urcat pe covorul roşu a fost DJ Jungle, care a mixat cu atenţie, ca de fiecare dată.
De capitolul folclor s-a ocupat Ştefania Rareş şi aşa cum reuşeşte de fiecare dată, "ridică" la dans oamenii.
Ion Artur şi trupa "Românaşii" au fost următorii pe "lista" de intrare în scenă, oferind cântece de petrecere bine primite!
Apoi, frumoasa Uni-k, împreună cu talentatele dansatoare, au realizat un program apreciat de toţi spectatorii.
Momentul culminant al serii a fost acela când, aplaudat şi strigat de toată lumea, a intrat în scenă Jean de la Craiova, care, s-a ridicat, aşa cum era şi normal, la aşteptările buzoienilor. A realizat apoi un nou featuring cu DJ Jungle şi au fost apreciaţi de întregul public spectator. La final, acelaşi DJ Jungle a mai realizat o repriză de mixaje excepţionale.
A doua seară, cea de sâmbătă, 10 septembrie, a început sub semnul copilăriei, Victor Mihalache desfăşurând din nou jocuri şi concursuri cu mai micii buzoieni.
Apoi, în cadrul festivalului cu caracter artistic Mix Music Evolution, a debutat tânarul bucureştean Andrei Popa.
În spectacolul mare, prima care a urcat pe scenă a fost Cristina Ilie, susţinând un mini-recital. Cristina Darha şi "Hangiţele" au fost foarte bine primite de către publicul spectator. A urmat apoi Alin, care a oferit melodii de muzică uşoară şi a întreţinut publicul. DJ Jungle a făcut din nou "minuni" din melodiile verii şi nu numai.
"Cireaşa de pe tort" a serii a fost Andreea Bălan, care, însoţită de elegantele ei dansatoare şi de talentatul ei partener (de dans), Petrişor, a realizat un program artistic pe cinste!
Seara a doua s-a dovedit a fi un show în adevăratul sens al cuvântului! Oraşul cu numărul 20, cu un public de nota 20!
Ultima zi, duminica fiind, ne-am simţit la fel de bine ca în celelalte două!
Publicul buzoian s-a înscris începând cu ora 17 la cocursul de sărit coarda şi au participat nerăbdători la parada orăşelului.
Cătălin Măruţă a realizat concursul „Buzău are talent”, iar mai apoi, i-a chemat pe scenă pe: Elisabeta Turcu, (sărbătorită pe scenă de fanele dumneaei), Claudia Ghiţulescu şi trupa „Sânzienele”, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi Proconsul! Momentul „Cerul”, oferit de Proconsul, a fost unul memorabil, pentru că Ioana, cea care a cântat cu Bodo, a reuşit sp facă aceasta!
Ne bucurăm că am ajuns la Buzău, ne-am simţit extraordinar!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu