duminică, 30 octombrie 2011

O nouă ediţie victorioasă!











Emisiunea de astăzi se numără printre cele „presate” de timp. Foarte mulţi victorioşi au fost prezenţi în platoul Columna Tv, mai exact 27 de copii şi adolescenţi: Maria(de la Runcu), Ada, Mirela, Medeea, Ioana, Elena, Maria, Raluca P., Radu, Aida, Corina, Bianca, Denisa, Raluca R., Georgiana, Laura, Nicoleta, Andreea şi co-prezentatorii emisiunii, Cosmin şi Andreea A.
Medeea a adus-o astăzi şi pe Alexandra, colega ei de grădiniţă, care a venit şi cu fratele ei, Eryc (mascota emisiunii, care s-a simţit extraordinar şi a creat o atmosferă de neuitat).
Trei dintre colegii Anisiei de la Grădiniţa nr. 2 din Târgovişte au fost şi ei prezenţi astăzi în emisiune pentru a ne prezenta momentele artistice cu care vor participa la prima ediţie a festivalului „Gugulan cu car cu mere” de la Caransebeş, desfăşurat pe 3 noiembrie 2011. Andrei va cânta melodia „Radu mamii”, Carla va recita poezia „Inelul şi năframa”, culeasă de Vasile Alecsandri şi Dariana va recita poezia „Soarele şi luna”, de Vasile Alecsandri.
Şi o parte din componenţii Clubului Victorioşilor vor pleca la festival şi ne vor reprezenta, mai precis Radu Iordache, Anisia Dobra, Denisa Iordache, Raluca Petre şi Raluca Rogojină.

Toţi copiii şi adolescenţii s-au descurcat foarte bine astăzi, iar emisiunea a fost una dintre cele mai frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu