duminică, 6 noiembrie 2011

Invitaţi din toată ţara la Clubul Victorioşilor





















Noutăţi la emisiunea Clubul Victorioşilor





După numeroasele activităţi desfăşurate în cadrul Zilelor Culturii la Aninoasa, componenţii Clubului Victorioşilor şi invitaţii din ţară au fost prezenţi astăzi la emisiune la ColumnaTv.


În primul rând am povestit despre performanţele celor care s-au întors de la prima ediţie a Festivalului „Gugulan cu car cu mere”, desfăşurat în data de 3 noiembrie la Caransebeş. Toţi reprezentanţii clubului s-au întors cu premii importante: Radu Iordache - Locul I la Secţiunea Recitare(Preşcolari), Raluca Petre - Locul I la Secţiunea Interpretare(Preşcolari), Denisa Iordache - Locul I la Secţiunea Interpretare (Ciclul gimnazial), Raluca Rogojină - Locul III la Secţiunea Interpretare (Ciclul gimnazial) şi Anisia Dobra - Menţiune la Secţiunea Interpretare (Preşcolari)!


Apoi, invitatele din ţară le-au povestit telespectatorilor despre ele şi au evoluat cu poezii şi cântece. Lorena Lalu (din Vulcan) a cântat trei melodii, Diana(din Vulcan) şi Larisa(din Mioveni) au recitat, iar majoretele din Trupa „Butterflyes” din Roşiori de Vede au prezentat un dans.


Componenţii Clubului Victorioşilor au evoluat şi ei aşa cum au ştiut mai bine.


Emisiunea a ieşit şi mai frumoasă, datorită faptului că domnul Victor Mihalache a fost alături de noi, după mult timp în care a absentat motivat.

După terminarea emisiunii, alături de câţiva victorioşi, invitaţii au vizitat Turnul Chindiei!
Vă prezentăm fotografii de la emisiune şi de la vizita la Curtea Domnească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu