joi, 3 noiembrie 2011

Succese excepţionale ale CLUBULUI VICTORIOŞILOR




În primul rând venim cu rezultate "la cald" de la prima ediţie a Festivalului Naţional "Gugulan cu car cu mere", desfăşurat pe 03 noiembrie la Caransebeş ( jud. Caraş-Severin ). Reprezentanţii "Clubului Victorioşilor" se întorc acasă cu 3 locuri I, un loc III şi o menţiune. Locurile I au fost obţinute de preşcolarii Radu Iordache şi Raluca Petre şi de eleva Denisa Iordache, pe locul III s-a clasat eleva Raluca Rogojină, iar Anisia Dobra a obţinut o menţiune. De asemenea, Clubul Victorioşilor a primit o Diplomă de Excelenţă. Vom reveni cu amănunte şi cu fotografii de la faţa locului.

Cristina Ilie va fi beneficiara unui film de prezentare şi a unui amplu articol ( ambele realizate de o echipă a trustului de presă "Satul Românesc" )

Cei mai mici "victorioşi" au fost prezenţi la festivitatea de deschidere a celei de-a IX-a ediţii a complexului de manifestări "Zilele Culturii în Aninoasa" şi i-au ântîmpinat cu pâine şi cu sare, dar şi cu un cântecel, pe oaspeţii italieni sosiţi din localitatea Solarino. Ei vor susţine un micro-recital şi în cadrul Festivalului Primarilor Artişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu