joi, 1 decembrie 2011

Clubul Victorioşilor a avut o participare superbă la super-spectacolul dedicat de Columna Tv Sărbătorii Naţionale a României







   Pornit la ora 13,oo şi încheiat aproape de ora 22,oo, mega-spectacolul realizat de Columna Tv cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgovişte şi al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a adus în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte câteva mii de dâmboviţeni, plus alte câteva zeci de mii de telespectatori din judeţ, din ţară şi de peste hotare. Daniela Gyorfi, Elisabeta Turcu, Elena Merişoreanu, Petrică Ciobanu, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu, Oana Sârbu, Silvia Dumitrescu, Etnic, Senzual sunt doar câţiva dintre artiştii care au evoluat. Atmosfera a fost minunată. Clubul Victorioşilor s-a prezentat ân faţa spectatorilor şi telespectatorilor cu patru melodii de grup. Apoi, Viorica, Radu-Andrei şi Victor Mihalache au cântat împreună cu copiii şi adolescenţii de la Clubul Victorioşilor, dar şi cu spectatorii, un putpuriu de melodii patriotice. La final, am sărbătorit pe scenă cei trei ani împliniţi chiar pe 1 decembrie de Eric. El a cântat minunat "Noi suntem români" şi apoi a suflat in cele trei lumânărele de pe tort.
   "Victorioasa" Cristina Ilie a prezentat alături de Victor Mihalache întregul program şi a fost admirată de toţi artiştii care au evoluat.
   Focul de artificii de la finele spectacolului a fost senzaţional. Aproape 15 minute cerul Târgoviştei a fost luminat feeric. Felicitări Silvia şi Dan Ciobanu! Felicitări întregii echipe Columna Tv pentru această excepţională reuşită! La mulţi ani, România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu