vineri, 20 ianuarie 2012

A avut loc inaugurarea Şcolii Părinţilor şi Bunicilor de pe lângă Clubul Victorioşilor

La sediul Teatrului „Junior” de la Casa Sindicatelor din Târgovişte, a avut loc astăzi, 20 ianuarie 2012, începând cu ora 17.00, inaugurarea Şcolii Părinţilor şi Bunicilor de pe lângă Clubul Victorioşilor. Acum, când Şcoala Micilor Vedete şi emisiunea Clubul Victorioşilor împlinesc câte 5 ani de activitate, firesc a sosit şi momentul în care să ne adresăm şi celor mari cu o iniţiativă.
În deschidere, părinţii, bunicii, copiii şi invitaţii, inimosul domn George Coandă şi colaboratoarea noastră permanentă de la Adevărul, Oana Soare, au putut urmări performanţele actoriceşti prin intermediul a două mini-recitaluri: pe Radu Iordache (6 ani), care a demonstrat că poate recita „la comandă” şi pe Cristina Ilie (16 ani), care a emoţionat oamenii din sală prin interpretarea poeziilor.
Apoi, a avut loc discuţia părinţilor şi bunicilor despre copii, nepoţi, grija cu care trebuie crescuţi, despre „amintirile din copilărie” şi despre visele care trebuie îndeplinite cu orice preţ. Totul a fost filmat de Columna Tv, iar imaginile vor fi pe micile ecrane în curând.
Vor mai avea loc astfel de întâlniri, pentru că e nevoie şi de aşa ceva: de relaxare şi de poveşti frumoase petrecute şi povestite de părinţii şi bunicii „victorioşilor”.
De menţionat faptul că tot astăzi am avut alături de noi şi două prietene noi, pe Alexandra şi Ana-Maria, care vor să devină „victorioase”, participând la activităţile pe care le desfăşurăm.
Spre sfârşit, i-am cântat cu toţii un „Mulţi ani trăiască” domnului Victor Mihalache, pentru că mâine, 21 ianuarie, este ziua dumnealui. Cu toţii ne-am îndulcit cu prăjituri şi fursecuri, iar cei mici au avut parte şi de o sesiune de „bălăceală”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu