vineri, 3 februarie 2012

S-au deschis „ Arenele de Joacă JUNIOR ”














Astăzi, 3 februarie 2012, la etajul I al Casei Sindicatelor din Târgovişte, a avut loc deschiderea celui mai nou şi mare spaţiu de joacă pentru copii, „ Arenele de joacă JUNIOR ” !
Primii care au încercat toate dispozitivele de joacă au fost, aşa cum era şi normal, componenţii „ Clubului Victorioşilor ”, care se numesc, de acum înainte, şi „ juniori ”.
Animaţia realizată de actorii Teatrului „ Junior ” ( condus de Victor Mihalache ) nu a lipsit, a fost filmată şi va fi difuzată în curând, la emisiunea „ Clubul Victorioşilor”.
Alături de noi a fost şi echipa matinalului Columna Tv ( Silvia, Roxi, Alin şi Mihai - cameraman ), care a realizat o filmare pentru emisiunea de fiecare dimineaţă.
Oana Soare de la ziarul „ Adevărul ” s-a aflat, ca de fiecare dată, printre noi şi îi mulţumim pentru aceasta!
S-a desfăşurat şi un concurs - „Sfoara” - între presă, colaboratori şi părinţii copiilor.
Doamna Florentina Martin, directorul magazinului „Happy Kids” - ( partener al spaţiului de joacă ) şi Mihaela ( cea care a realizat cu pricepere pictură pe faţă ), ne-au fost alături şi au dat culoare momentelor petrecute în cadrul deschiderii „ Arenelor de Joacă ”.

Copilărie, culoare, zâmbet şi atmosferă, sunt numai câteva dintre cuvintele care accentuează ceea ce s-a întâmplat în această seară, la „Arenele de Joacă JUNIOR ”!

Felicitări tuturor şi mulţumiri familiei Zamfir!

2 comentarii: