vineri, 16 martie 2012

Întâlnire cu surprize la Şcoala Părinţilor şi BunicilorÎncepând cu ora 17.00, componenţii Clubului Victorioşilor, părinţii, bunicii lor şi invitaţii speciali, fraţii Ştefania şi Tiberiu Secară (primii componenţi ai Şcolii Micilor Vedete), Patricia Brojbeanu (fostă componentă a Clubului Victorioşilor), Oana Soare ( „Gazeta Dâmboviţei” ), doamna Florescu şi domnul Alexandru (administratorii Casei Sindicatelor), au urcat la etajul 1 al Casei Sindicatelor, la Arenele de Joacă „JUNIOR”, acolo unde s-a desfăşurat întâlnirea cu numărul III a Şcolii Părinţilor şi Bunicilor de pe lângă Clubul Victorioşilor.
Pentru început, Victor Mihalache a înmânat diplome invitaţilor, iar apoi, Anisia Dobra şi-a început recitalul actoricesc şi muzical. Ca o adevărată artistă, s-a descurcat minunat şi a trecut prin toate poeziile şi cântecele cu îndrăzneală.
Şi Iuliana Ilie a realizat un recital memorabil, prin interpretarea baladelor, doinelor şi cântecelor atât de frumoase şi emoţionante. Ştefania şi Tibi Secară au oferit dansuri interesante.
Surpriza serii a fost planificată, bineînţeles, de Victor Mihalache. Înainte de concertul pe care trebuia să-l susţină în sala mare a Casei Sindicatelor, Paul Surugiu (FUEGO), a trecut pe la noi. A rămas plăcut surprins să urmărească câteva din momentele artistice care se desfăşurau, iar apoi, a fost invitat să primească o diplomă şi un dublu album, ambele semnate „Şcoala Micilor Vedete” şi „Clubul Victorioşilor”. A petrecut câteva minute alături de „victorioşi”, le-a recitat două poezii din repertoriul Grigore Vieru şi nu a plecat până când nu le-a dăruit celor mici broşuri personalizate.
Seara s-a încheiat cu o repriză de joacă pentru cei mici la Arene şi cu discuţii în cadrul întâlnirii Şcolii Părinţilor şi Bunicilor, la sediul Teatrului „JUNIOR”.
Întreaga întâlnire a fost filmată de ColumnaTv şi va fi difuzată duminică, 25 martie 2012, în cadrul emisiunii Clubul Victorioşilor.
Felicitări tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu