duminică, 28 octombrie 2012

Ultima zi a Târgului de Toamnă - Târgovişte

Prima ediţie a Festivalului Toamnei desfăşurat la Târgovişte s-a încheiat duminică, 28 octombrie 2012.
Ziua a fost desfăşurată în acelaşi ritm ca în zilele anterioare, cu Radio Festivalul Toamnei şi evoluţii spectaculoase ale artiştilor. De la ora 15.00, la concursurile şi la jocurile (sărit coarda - unde recordul a fost de 399 de sărituri!!! , dansuri şi cântece) organizate de Victor Mihalache şi "Clubul Victorioşilor" au participat zeci de copii care au fost răsplătiţi cu premii dăruite de producători. Apoi, ansamblurile "Codruleţul" (Găeşti) şi "Stejărelul" (Lucieni), reunite de acelaşi maestru coregraf Mimi Grigore, au realizat un program artistic complex apludat şi apreciat de toţi cei prezenţi la spectacol. 
După ora 18.00, Ani Crăciun şi invitaţii săi, Mituţa şi Dumitru Ridescu, Ilie Roşu, Liliana Mocănescu, Rodica Creţu şi mulţi alţii, au continuat seara cu veselie.
Finalul a fost realizat în aplauzele spectatorilor de către prezentatorii acestui Festival, Cristina Ilie şi Victor Mihalache! Mulţumiri deosebite organizatorilor "Grup Georgia" şi tuturor celor care au pus umărul şi sufletul la această frumoasă manifestare!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu