miercuri, 5 decembrie 2012

Lansarea filmului "Creanga de aur" şi sosirea lui Moş Nicolae la ColumnaTvÎn ajun de Moş Nicolae (5 decembrie 2012), la Columna Tv s-a desfăşurat o ediţie specială "Clubul Victorioşilor". A avut loc lansarea filmului "Creanga de aur" şi a sosit Moş Nicolae, care a adus cadouri tuturor copiilor prezenţi la emisiune. Vizionarea filmului a fost un deliciu, pentru că toţi au fost cuprinşi de emoţia apariţiei pe ecran. 
Au fost sărbătorite Mirela Nicoleta - care a împlinit şi 5 ani, Gabriela Nicoleta - a împlinit 12 ani şi Anisia Nicoleta. Mirela a avut parte de momente de neuitat, pentru că surprizele s-au ţinut lanţ pentru ea. Imensul şi deliciosul tort, cadourile primite de la colegii "victorioşi", prezenţa mamei, a surorii, a naşilor şi a doamnei educatoare, sunt doar câteva dintre cele întâmplate puse la cale de Geta Ilie.
Mulţumiri speciale doamnei Viorica şi domnului Victor pentru întreaga muncă şi dăruire pe care le depun în tot ceea ce fac cu "victorioşii"! Mulţumiri Columna Tv, a fost o seara minunată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu