sâmbătă, 2 februarie 2013

"Victorioşi" la concursul "Eminescu - Legenda Sufletului Românesc"


Şcoala Nr. 1 "Vasile Cârlova" din Târgovişte a realizat sâmbătă, 2 februarie, Simpozionul Naţional Concurs "Eminescu - Legenda Sufletului Românesc", ajuns la a IV-a ediţie. 
Dimineaţa a început cu deschiderea simpozionului-concursului la care au fost prezente mai multe personalităţi dâmboviţene, printre care şi Inspector - Tatiana Ghiţă, Inspector - Marian Curculescu, Preşedintele Consiliului Judeţean - Adrian Ţuţuianu şi mulţi alţii.
Apoi, peste 200 de copii şi adolescenţi veniţi de la 27 de Instituţii de Învăţământ atât din judeţ cât şi din afara lui, au evoluat în faţa juraţilor pricepuţi, la secţiunile de interpretare, creaţie, pictură şi multe altele.
"Victorioasa" Cristina Ilie (susţinută de domnul Victor Mihalache, Andreea Neamţu şi familie) a reprezentat "Clubul Victorioşilor" şi Colegiul Naţional "Constantin Cantacuzino", prezentându-se în concurs cu momentul "victorios" artistic "Criticilor mei" şi "Mai am un singur dor" (colaj de recitare cu care au fost obţinute multe premii la multe festivaluri) şi realizând interviuri pentru Ştirile Columna Tv cu parte dintre invitaţii importanţi la eveniment! 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu