duminică, 17 martie 2013

Primăvara "Clubului Victorioşilor"Ediţia de astăzi, 17 martie 2013 a emisiunii "Clubul Victorioşilor" a început într-un mod diferit faţă de celelalte de până acum. În sensul că alături de "victorioşi" s-au aflat domnul Victor Mihalache şi domnul Andi Scărlătescu - care a vorbit şi a prezentat câteva filmuleţe despre felul în care se realizează desenele animate. Copiii de la "Clubul Victorioşilor" au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut şi li s-a promis o colaborare pe viitor, pentru a învăţa şi ei această artă.
Apoi, cu toţii au cântat, au dansat şi au recitat, au adus elemente de notate şi s-au simţit foarte bine timp de 2 ore. Spre sfârşitul emisiunii, doamna Viorica Mihalache a oferit o melodie excepţională intitulată "Întoarcerea risipitorului" (versuri: Lucian Blaga, muzică: Viorica Mihalache).
Toţi cei aflaţi în platou i-au cântat la final de ediţie un sincer "Mulţi ani trăiască" colegului de la Columna Tv, operator de imagine - Mihai Ioana (Mihăiţă), pentru că astăzi este ziua lui de naştere!
A fost o ediţie "victorioasă", plină de zâmbete şi copilărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu