marți, 30 aprilie 2013

Avanpremiera filmului "Vampirii Ghinionişti" la Aninoasa

La Centrul Cultural Aninoasa a avut loc marţi, 30 aprilie 2013, avanpremiera filmului "Vampirii ghinionişti". Ca nişte adevărate vedete, micii şi mai marii actori au păşit pe covorul roşu şi au fost primiţi în amfiteatrul Centrului Cultural de copiii din comună, care au fost prezenţi la vizionarea filmului.
Protagoniştii filmului au primit însemnele acestuia, diplome şi tricouri, iar după ce filmul a fost vizionat au avut parte de o petrecere pe cinste (cu tort şi alte bunătăţi) în sala mare de festivităţi.
Din programul manifetărilor de astăzi au avut loc şi inaugurarea cinematografului de la Aninoasa, cu ajutorul domnului primar Constantin Maricescu şi cu sprijinul domnului Victor Mihalache şi lansarea proiectului de film de animaţie condus de domnul Andi Scărlătescu.
Interesaţi de activitatea celor de la "Clubul Victorioşilor", la această avanpremieră au fost prezenţi şi prieteni noi din judeţ - de la Moreni, iar de la Torak, din Serbia, au fost prezenţi Kornel şi George Mili, "victorioşii" de peste graniţă. Foarte mulţi doritori şi-au exprimat dorinţa de a li se alătura celor de la "Clubul Victorioşilor" şi de a realiza împreună filme, emisiuni tv şi multe altele!
Talentaţii copii şi adolescenţi, îndrumaţi de doamna Viorica şi de domnul Victor Mihalache, pregătesc alte proiecte noi şi interesante pentru toţi cei care le urmăresc întreaga activitate.

















2 comentarii: