sâmbătă, 1 iunie 2013

De 1 iunie, copiii au petrecut cu Arenele JUNIOR la Răzvad, Târgovişte şi Buciumeni

De Ziua Internaţională a Copilului, sâmbătă, 1 iunie, copiii din Răzvad, Târgovişte şi Buciumeni s-au putut bucura din plin de Arenele de Joacă JUNIOR.

Dimineaţa a început la Răzvad, unde, copiii şi părinţii din localitate au onorat invitaţia domnului primar Constantin Năstase, a Consiliului Local şi a Primăriei Răzvad şi au mers cu toţii în faţa sălii de sport unde s-a desfăşurat cea mai frumoasă zi a copilului. Animaţie, pictură pe faţă, momente artistice oferite de copiii de la Grădiniţa 1 din Răzvad îndrumaţi de doamna educatoare Ana Voicu, dansuri, cântece, cam acestea au fost "ingredientele" unei dimineţi perfecte dedicate copiilor.




La Târgovişte, spectacolul oferit de cei de la Teatrul "Junior" şi de componenţii "Clubului Victorioşilor" s-a desfăşurat în Parcul Chindia, acolo unde au avut loc mai multe manifestări pentru copii, toate organizate şi oferite de săptămânalul "Vocea Dâmboviţei", revista "Vocea.EU" şi de Andrei Plumb. Întâlnirea a fost una deosebită, deoarece toţi copiii s-au putut bucura de momente speciale realizate numai pentru ei. Au cântat, au dansat, s-au pictat pe faţă, au făcut fotografii şi au petrecut câteva ceasuri fără oprire!




La Buciumeni, copiii şi tinerii din comună s-au întâlnit din nou cu Arenele JUNIOR. Deja obişnuiţi de anii trecuţi, aceştia au participat cu îndrăzneală la programul oferit. Eleve ale şcolii din comună, care au trupă de majorete, au realizat un dans special şi l-au prezentat în faţa tuturor celor prezenţi.
Întâlnirea a avut loc datorită domnului primar Ion Pavel, a Consiliului Local şi a Primăriei comunei Buciumeni.




La mulţi ani tuturor copiilor şi felicitări! A fost o zi minunată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu