marți, 4 iunie 2013

La "Clubul Victorioşilor" performanţele se ţin lanţ

Performanţele componenţilor Clubului Victorioşilor se ţin lanţ, deoarece aceştia participă la multe spectacole, manifestări, şi festivaluri, obţin premii importante şi lasă urme bune acolo unde ajung. Ultimele noutaţi ne-au fost oferite de Adelina Zamfir de la Movila - judeţul Ialomiţa, care de curând a trecut de preselecţia Festivalului "Steluţe pe portativ", organizat de Liceul de Artă "Ionel Perlea Slobozia", în colaborare cu Primăria Slobozia. În zilele de 14 şi 15 iunie, cu ocazia Zilelor Oraşului Slobozia, Adelina va reprezenta "Clubul Victorioşilor" la acest festival! Îi ţinem pumnii şi revenim cu rezultatul!
Elena Molea de la Caransebeş a obţinut un loc III la un Festival desfăşurat în apropiere de Timişoara. Elena cucereşte de fiecare dată atât prin talent, cât şi prin stare de spirit şi frumuseţe! 
Alexandra Negru a participat la Campionatul Municipal de nataţie - ediţia 2013, desfăşurat la Bazinul Olimpic "Lia Manoliu". Alexandra reuşeşte de fiecare dată să obţină rezultate excelente la concursurile de gen şi o felicităm pentru aceasta! Ea promite că va munci în continuare şi că medalia obţinută la acest campionat este cea mai importantă pentru ea!
Felicitări tuturor!
Ceilalţi componenţi ai trupei se pregătesc pentru noi apariţii pe scenele festivalurilor din ţară şi nu numai: pe 14 şi 15 iunie la Făgăraş - Festivalul de Umor "Ceapa de aur", pe 16 iunie la Bucureşti la Festivalul de muzică populară şi etno "Ciuleandra", la începutul lunii iulie la Festivalul "Iedera, un colţ de rai" de la Iedera, judeţul Dâmboviţa - unde "victorioşii" vor evolua la secţiunile de teatru, muzică, recitare, în Serbia la un Festival de muzică populară şi în multe alte locuri.
Vă vom oferi detalii şi fotografii de la toate acestea!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu